Spicy Cherry Shike 🌶️🍒
Знайомлюся з ароматами від бренду Fantasy Community Perfumes
Вітаю 👋
Вирішила я почати знайомство саме з пробників, а Колу залишити на солодке ) Отже, Spicy Cherry Shike. Я була б не я, якби пройшла повз вишні. То ж мені це було потрібно ще на вчора. Коли я зробила перше розпилення, то зловила себе на двох, дуже голосних, думках. 1. О май гад! Якщо інщі парфуми цього бренду такі ж цікаві, то я пропала. 2. Як я буду розповідати про цей парфум??
Якщо чесно, то я досі не знаю, як про нього розповісти. Та я спробую.
Бачила інфу, що його порівнюють з Tom Ford Lost Cherry. І начебто піраміди в них схожі, та на мій ніс вони не клони.
Доречі про піраміду.
Верхні ноти: Вишня, Лікер, Гіркий мигдаль.
Середні ноти: Вишня, Турецька троянда, Жасмин, Слива.
Базові ноти: Перуанський бальзам, боби Тонка, Сандал, Ветивер, Білий кедр, Бензоїн, Кориця, Гвоздика, Пачулі, Ваніль.
Для мене це осінь у флаконі. Відразу після нанесення я чую вишню з перцем )) Хоча його нема у піраміді. Це відчуття зникає через кілька секунд. Потім я відчуваю вишню у шоколаді, якого також немає в піраміді )) Відразу згадуються шоколадні цукерки з вишневою алкогольною начинкою. Але й ця історія змінюється. Здається, тільки тобі поклади цукерки, а вже ні, то глінтвейн. В композицію активно включаються спеції. Кориця, гвоздика, перець та мускатний горіх. Аромат стає зігріваючим, трохи терпким, з'являється легка кислинка. Ближче до бази зникає й глінтвейн. Вас гойдає на теплих хвилях після зігріваючого напою. Вам добре та спокійно. Думки стають повільними, по тілу розливається тепло. В парфумі починає з'являтися солодкість ванілі та запашна деревина. Спеції гарно обрамляють ноту деревини, наче підкреслюючи її. Здається, що на цьому більше ніяких сюрпризів. Та варто зробити кілька рухів, як знову починаєш відчувати відлуння шоколаду або спецій.
Що по стійкості? П'ять годин я точно відчуваю його зі шкіри. А потім з'являється бажання поновити, щоб знову відчути це чудове розкриття парфумів. Доречі, шлейф цікавий. Там вишня наче свіжа, терпкувата.
Ох і важко мені було це зробити ))) Цей аромат наче книжка, як історія. Важко перенести у слова. Мені знадобилося декілька днів, щоб відчути всю красу аромату. Сподобався 👌🏻
UPD: Маленьке доповнення. На старті парфум мені ще нагадує вишневу Колу. Може пам'ятаєте, з'явлається періодично Кола з різними смаками. То з лаймом, то з вишнею. Так от, вишнева знаходиться у цьому парфумі )
Коментарі (0)