Anna_feerie

Рум'яна Lamel - шикарна якість за копійки!

Рум'яна Lamel - шикарна якість за копійки!
Рум'яна Lamel - шикарна якість за копійки!
Рум'яна Lamel - шикарна якість за копійки!
Рум'яна Lamel - шикарна якість за копійки!

Зізнавайтесь, скільки продуктів від Ламель у вас в колекції?) Для мене це один з найкращих в бюджетному сегменті бренд, адже його якість часто не поступається професійним аналогам.

Сьогодні хочу розповісти про перлинку в моїй косметичці - рум'яна-суфле Moonrise.

Продукт дуже пігментований, тому для макіяжу потрібно зовсім трошки - а далі його легко розтушувати пензлем, спонжем, або навіть пальчиками. При цьому можна зробити як трендовий overblush ефект, так і ледь помітний рум'янець для повсякденного образу. Взагалі подібна текстура простіша у використанні, адже сухими рум'янами можна іноді наробити плям і потім це буває важко виправити. З Lamel Makeup Moonrise Souffle Blush такої проблеми немає - вони дуже податливі і чудово втушовуються в шкіру, не конфліктуючи при цьому з тональним засобом.

В мене номер 401 - це такий рожево-кораловий відтінок, який при розтушовці нагадує пелюстки троянди 😍. Мені дуже подобається, як рум'яна освіжають, додають обличчю об'єму та створюють ефект, ніби я виспалась і почала день зі спортивного тренування)).

Рум'яна мають легкий аромат, але його особливо не відчуваєш, хіба що, якщо нанести на губи (так-так, я пробувала робити мономакіяж і фарбувати цим засобом не тільки щічки, а ще й повіки та губи - виходить доволі стильно та ніжно🥰).

Не звертайте уваги на тріщинку - це результат невдалого падіння)). На використання та якість продукту ніяк не впливає.

Єдиний мінус у цієї крихітки - це минула колекція і зараз немає на сайті. Але! На моїх рум'яшках строк придатності - до 2025 року, тож є всі шанси зустріти їх десь в офлайн магазині на сейлі. Якщо вам пощастить їх побачити - беріть, не задумуючись, вони точно того варті!