Анастасія

Redken Volume Injection Shampoo

Redken Volume Injection Shampoo

Слава Україні!

Хочу розказати про мій перший професійний шампунь, який я одразу взяла в найбільшому об'ємі. Я взагалі не прихильник купувати дорогий шампунь з якимись неймовірними обіцянками що волосся буде таке-сяке, але зараз я на шляху активного відновлення та догляду за своїм волоссям, тому вирішила спробувати щось краще ніж хеденшолдерс))

Оскільки я зараз активно доглядаю за волоссям та помірно вкладаю його на фен - воно непогано так розглядилось, стало важче, і я захотіла собі шампунь, який буде додавати об'єму та гарно вимиє весь бруд. Багато де я натрапляла на рекомендації цього шампуню, і вирішила взяти найбільшу банку зі всіх можливих, бо так- найвигідніше. Купила я банку в січні цього року і зараз там може трохи більше половини банки є. Оскільки проф шампуні краще піняться і брати їх треба менше - в них більш економних розхід і якщо поділити вартість на місяці, що цей шампунь служить, виходить цілком доступно.

Про шампунь - густий, білого кольору, піниться як ненормальний) Треба реально двічі-втричі менше, ніж я беру зазвичай, щоб гарно вимити волосся. Аромат - нейтральний, виробник не поклав віддушок. Моє волосся не пересушує. Після нього через 2 дні в мене вже знову є потреба мити голову, але я її вирішую використанням сухого шампуню (про сухі шампуні також маю пост).

Додатково до шампуню я взяла кондиціонер цієї ж лінійки (який вже закінчився), в парі вони працюють досить добре.

Виробник заявляє, що шампнь та кондей містять компонент, який буде робити волосся більш об'ємним - Filloxan. Зі своєї сторони хочу відмітити, що після цих засобів волосся реально стає більш об'ємним і його візуально більше, тут виробник дотримав свою обіцянку.

Я дуже задоволена засобами від Redken і точно можу сказати, що гроші були витрачені не дарма, аже я дуже люблю якісну продукцію)