Елена

Бюджетний парфум від іменитого парфумера замовляли?

Дівчатка, вітаю 👋

Я до вас з новеньким парфумом. Ну як новеньким? Якщо дивитися на дату прем'єри аромату, то він старенький. Та до мене він приїхав місяць тому, то ж для мене він новенький )

Діло було так. Дивилася відео парфблогера, нічого такого, все як завжди. І тут вона дістає ось це одоробло, перепрошую, флакон, і каже таку фразу: "Цей парфум схожий на Прибульця Мюглєра". І все... далі як в тумані.

Почала шукати, бо самі розумієте... я, Прибулець Мюглєра і пройти повз? Не варіант. Почався ще той квест у пошуках. Бо у парфблогера був флакон з золотим градієнтом, а я знаходила тільки зі срібним. Ще були розбіжності у назві. Прийшлося перечитати усі відгуки на Фрагрантиці, щоб зрозуміти, що форм-фактор декілька разів змінювався. Тож, замовила. Від жадібності схопила аж у максимальному розмірі. Бо це було дешевше, ніж замовляти 30 мл.

...він жахливий 😔 Флакон має увігнуту форму. Масивний, займає багато місця. Через форму наносити не зручно. Мало того, він ще не рівний. Якщо без прикрас, то флакон виглядає дешево. Добре що це не стосується того, що в ньому )

О, це ода жасмину. Його тут багато, він щільний, яскравий, п'янкий та... той самий 😉

Початкова нота: Амбра, Білі квіти, Шафран
Нота серця: Альдегід троянди, Апельсиновий цвіт, Бергамот, Жасмин, Коріандр, Лимон
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Кардамон, Кедр, Мускус, Пачулі, Сандалове дерево

Тут такая багата піраміда, та я майже нічого з неї не чую. Відразу скажу, що жасмин тут такий самий як у Прибульця. Тільки тут більш солодка версія. На старті я відчуваю жасмин та червоні солодкі ягоди. Також відчуваю тут мускус. Він дає відчуття терпкості аромату та летючості. Також тут є квіти, та вони десь на фоні. Амбра, спеції, деревина... Це все так гармонійно поєднано, що дає загальну картину, не відволікає на окремі частини. На мій ніс, схожість з Прибульцем десь на 50-60%. Та все одно це не клон, а самостійний парфум. Саме так мій мозок його і сприймає.

Технічні характеристики вище всіляких похвал. Два нанесення і шлейф на всю кімнату. Стійкість також вражає. Аромат насичений, томний, яскравий, звертаючий на себе увагу. Та попереджаю, тут дууууже активний жасмін. Хто з ним не друже, може придушити тільки так. Я ж залишилася задоволена. Бо це просто знахідка за такі гроші. Та ще від маестро )

23 жовтня, 2023
Елена
23 жовтня, 2023