Skomska Olya

Відновлюючий протеїновий термозахисний бальзам MOREMO

Відновлюючий протеїновий термозахисний бальзам MOREMO

В процесі стрижки - я довго говорила з своїм майстрем, та як завжди зайшов діалог за доглядові засоби і вона порекомендувала мені спробувати відновлюючий протеїновий термозахисний бальзам Recovery Balm В, я взяла на пробув в об'ємі 20 мл. Користуюсь близько 2ох тижнів, та готова ділитись враженням .

Мені дуже сподобався ефект . Бальзам робить моє волосся м'яким, блискучим, гладеньким, згладжує поверхню, та полегшує розчісування. Він має шовковисту, ніжну текстуру, та приємний аромат.

Переваги.

✓ Термозахисний ефект

✓ Посилює ефект кондиціювання

✓ Відновлення внутрішньої структури волосся

✓ Незмивний догляд

✓ Легкий у застосуванні

✓ Не обтяжує

✓ Підходить для щоденного використання

✓ Ефект після першого застосування

Аромат. Квітково - мускусний - солодкий персик, романтика півонії, таємниця мускусу. Верхня нота – цитрусово-фруктова, лимон, бергамот, персик. Середня нота – квітковий, орхідея, фрезія, лілія, фіалка. Базова нота - мускусно-деревний, сандалове дерево, амбра, мускус.

Відновлюючий протеїновий термозахисний бальзам MOREMO
Відновлюючий протеїновий термозахисний бальзам MOREMO

Спосіб застосування: після миття голови видаляю зайву вологу з волосся за допомогою рушника. Видавлюю необхідну кількість бальзаму в долоню (мені вистачає дві маленькі горошинки, він дуже економний) розтираю і наношу на волосся рівномірно розподіляючи, після цього сушу за допомогою фену, за потреби - вирівнюю.

Важливо - потрібно наносити не на сухе волосся, адже бальзам ефективно вбирається в кутикулу, поки воно вологе.

Чудовий засіб та догляд, планую розглянути інші продукти із даної серії .