Ya Yana

Осінній пудровий нюд або помада-егоїстка🍂

Осінній пудровий нюд або помада-егоїстка🍂
Осінній пудровий нюд або помада-егоїстка🍂

Ця красуня у відтінку 01 - BABE давно у моїй косметичці, але рука до неї почала тягнутися з настанням осені. Раніше я наносила під неї зволожувальний бальзам і помада бралася грудочками, злітала з губ та починала нестерпно липнути. Я міняла бальзами, але техніку нанесення – ні. В цьому і була фатальна помилка.

Окрім цього, я люблю міксувати помади між собою, додавати яскравий червоний всередину, чи темніший коричневий в куточки. Flormar показувала себе у тандемах не найкращим чином.

Дуже дивно, що ця думка не прийшла до мене одразу, але в якийсь момент я допетрала, що варто нанести помаду на сухі та чисті губи, без бальзамів та кремів. І любов сталася. Все було простіше, ніж я очікувала.

Так, її не вдягнеш у ті дні, коли губи дуже сухі, але після нічної масочки на добре підготовлені заздалегідь – ефект буде чудовим. Сухість та стягнення сама помада не провокує і губи на "дупку" не перетворює протягом дня.

Колір. У флаконі він здається теплим, напевно через колір кришки, але на губах він не такий. Тяжіє до холодного, проте не створює ефект, ніби я щойно повернулась з довгої прогулянки у - 40°C.

Нанесення. Помада досить густа, але при нанесенні не створює відчуття багатошаровості.

Фініш – матова пудра. Не липне, тільки якщо дуже сильно стиснути губи. Виглядає чудово, навіть після обіду, чудова стійкість.

Аплікатор. Досить широкий та трошки важчий за ті, до яких я звикла. Він дозволяє створити чіткі контури і вдало заповнює губи. При нанесенні другого шару помади, перший шар не псується.

Аромат. Як сказала моя сестра "пахне цукерками, але такими...хімозними". Аромат солодкий із звичними для матових помад акордами чогось хімічного.😂 На губах не відчувається зовсім.

Отже, це дуже зручний нюд на кожен день. Єдиний нюанс — з доглядовими засобами його не поєднаєш. Але, в сумочці багато місця не займе, для нанесення не потрібні допоміжні пензлики і оновлення потребуватиме, хіба що після жирних бургерів.

Задумалась про те, щоб познайомитися з іншими відтінками цього бренду, якимись сміливішими. Можливо, у вас був такий досвід?