Oli Seagull

Протизапальна ензимна пудра для обличчя MyIDi

Протизапальна ензимна пудра для обличчя MyIDi

Я обирала між двома пудрами і саме ніацинамід знову став вирішаючим. Окрім приємної ціни звісно)

Вона має дуже хороший склад ( хоча насправді не знаю ензимок з відверто поганим):

м'які ПАР, кукурудзяний крохмаль, ніацинамід (вітамін В3), стабілізований вітамін С, папаїн, субтилізин, сухий екстракт алое, листя дерева нім.

Ензимна пудра - це ідеальний вид пілінгу для чутливої шкіри.
Я добре дружу з кислотами, та не люблю скраби і скатки, вони як мінімум мають поганий вплив, коли на обличчі є запалення. В цьому випадку ензимка супер варіант.

Вона дуже ніжно очищує шкіру від забруднень та відлущує відмерлі клітинки.

Протизапальна ензимна пудра для обличчя MyIDi

Пудра знаходиться в зручній пластиковій пляшечці, яка до того стильно виглядає.
Дозатор зручний для такого формату продукту.

Насипаємо потрібну кількість в долоньку, додаємо трохи води і швидко розтираємо двома руками.
Після досвіду з корейськими пудрами я очікувала побачити піну.
Але тут пудра просто розчиняється, стає як дуже рідке молочко. При тому настільки рідке, що поки розтираєш, вона швидко втікає по рукам. Перші рази я постійно додавала ще пудри, бо здавалось поки донесу до обличчя, вона вже вся буде десь на ліктях) Потім я вже стала менше приділяти часу розтиранню в руці та скоріше наносила на обличчя.

На обличчі трохи відчуваються тверді частинки, які доволі швидко розчиняються. Спочатку може здатися, що вмиваєшся просто водою, бо із-за відсутності піни продукту майже не відчувається. Та результат всеодно є і дуже помітний.
Одразу після вмивання шкіра стає наче трохи вибіленою. Пори візуально зтираються.З самого першого разу є ефект заспокоєння якихось мілких почервонінь та вирівнювання тону.
В довгостроковому використанні видно, наскільки якісніше вона очищує шкіру ніж будь-яка звичайна пінка чи гель. Вона справді діє як пілінг. Обличчя гладеньке і набагато повільніше забиваються пори на носі.

В цілому мені ефект від пудри подобається. Лише трохи не вистачає піни, або це може просто звичка. Із-за цього, продукту хочеться насипати більше і більше, розхід зростає)

Я використовую її вранці 4-5 рази на тиждень. Вранці, тому що вона дуже класно візуально освіжає тон)