Бюджетна і головне якісна зволожуюча маска TINK "Грейпфрут-кераміди" 🍊
Те відчуття, коли українські бренди радують як ціною, так і результатом, а я їх - повторними покупками 🤝
Я максимально задоволена використанням цієї маски, оскільки вона повністю відповіла моїм очікуванням: ціна, зволоження, склад, накопичувальний ефект. При цьому вона проявила себе не гірше, ніж дорогі професійні засоби. Але про все детальніше!
Трошки про маску TINK "Грейпфрут-кераміди"
Запах: але який він грейпфрута? Я б сказала, що це запах свіжості, але без цитрусових нот. Одне можу точно сказати - він дуже приємний, але тонкий і не нав'язливий.
Колір: не чисто білий, а з легким відтінком персика.
Консистенція: досить густа. Кажуть, що в доброму українському борщі повинна стояти ложка, отже, в цій масці ложка дійсно стоїть.
Моє поетапне використання зволожуючої масочки:
- Мила голову шампунем для жирного волосся TINK.
- Наносила маску з керамідами на 10 хвилин.
- Добре промивала волосся.
- Наносила трохи масла на підсушене волосся.
- Перед сушінням використовувала термозахист.
Результати використання маски TINK "Грейпфрут-кераміди"
Волосся зі зволожуючою маскою TINK здається трохи щільнішими, не так сильно плутається, та добре розчісується. Що я також помітила, що волосся доволі довго сохне - це свідчить про його зволоження. Крім того, навіть після висихання волосся залишалися прохолодними - це також свідчить про те, що волосся добре зволожено.
У маски є накопичувальний ефект. У перший день після застосування я не отримала супер-результату, але я продовжувала використовувати її щодня і наносила на 5-10 хвилин після кожного миття.
Десь через тиждень помітила, що волосся добре блищить.
Висновки:
✅ Бюджетна ціна маски.
✅ Відмінний склад, де активні компоненти, такі як масла і гліцерин, знаходяться на перших позиціях у списку інгредієнтів.
✅ У маски є накопичувальний ефект.
✅ Маска зволожує волосся, надає їм блиск. Волосся добре розчісується, не пушиться і має доглянутий вигляд.
Однозначно рекомендую і бажаю приємний покупок ❣️
Коментарі (0)