M O N D ✨️

Найпопулярніші та найскандальніші

Найпопулярніші та найскандальніші

Зважаючи на те, як кожен його чує, аромат може розкриватися на шкірі не завжди схоже.

Для мене Сhoco Musk не став фаворитом, але я рада, що відкрила для себе Al Rehab. За таку бюджетну вартість знайти якісне дороге звучання не так просто.

Так, що розповім і про свої враження про Сhoco Musk.

Упаковка: мила трикутна коробочка у шоколадних тонах.

Флакон скляний на 6 мл. На кришці гравіювання з назвою бренду. Наносяться парфуми роликом; дуже зручно. Маленький об'єм чудово вписується в сумку чи косметичку. Витрата невелика.

Опис:

«Choco Musk» - це шедевр, що задовольняє найвибагливіший смак прекрасної половини. Композиція поєднала у собі багату смакову гаму солодких відтінків, у якій кожна нотка доповнює одне одного.

У Сhoco Musk я чую в першу чергу ванільний цукор. Аромат такий, ніби готую шоколадні кекси чи печиво (а я люблю цю справу). Замішую тісто, додаючи той самий ароматний цукор і його аромат пронизує всю кухню. Кидаю менш пахучі шоколадні дропси, запалюю свічки для затишку і загортаюся в цю теплу приємну атмосферу.

  • Верхня нота: молочний шоколад та білий мускус
  • Серце аромату: і ваніль і троянда, кориця
  • Базова нота: амбра, спеції

Чіткі ноти шоколаду чи спецій мені розпізнати не вдалося. Загалом і не дивно, адже ваніль часто перебиває менш яскраві запахи.

Це дійсно, знахідка для ласунів. Аромат, який робить з вас привабливе тістечко. Він для любителів солодких ароматів та тих, хто товаришує з мускусом.

Я їх люблю, але не всі, і не завжди. Буває настрій, коли хочеться саме такої явної ванілі. Наносити багато не рекомендую, щоб не перестаратися з солодкістю.

Що мене засмутило в Сhoco Musk, то це монотонність. Немає глибини, нетипових переливів. На моїй шкірі аромат звучить весь час майже однаково. Якщо розкриття нот і є, то ледве вловиме. Аромат часто порівнюють з Montale, але, як я знаю, у Montale таки є та багатогранність, якої мені бракує тут.

Парфуми на основі олії мають хорошу стійкість. На мені звучать цілий день. Для виразності хочеться поновити годин через 5. Не уявляю їх улітку (гадаю,буде перебір).

Звучать смачно, цікаво, солодко. Якість на висоті.

Приємні парфуми під настрій, коли хочеться більше ніжного затишку з ароматом теплої домашньої випічки.

_______

Al Rehab Сhoco Musk

Найпопулярніші та найскандальніші
Найпопулярніші та найскандальніші
Найпопулярніші та найскандальніші
Найпопулярніші та найскандальніші
Найпопулярніші та найскандальніші
Найпопулярніші та найскандальніші