Yuriivna 🌸

Маска-пілінг для шкіри голови від Lador 🌿

Маска-пілінг для шкіри голови від Lador 🌿

Якщо цікаво,то про зволожуючу маску можно прочитати ось тут https://club.makeup.com.ua/post/8436/

Про філлер ось тут https://club.makeup.com.ua/post/10387/

І ось настав зірковий час маски для шкіри голови з чайним деревом. Це не перша мініатюра вже,тому можна написати вже сформовану думку.

Який результат після маски,що обіцяє виробник?

- Маска очищує шкіру голови від надлишкових забруднень

- Знижує утворення себуму

-Створює захисний бар'єр на шкірі голови

-Усуває зуд,подразнення та лупу.

Що цікавого є у складі?

- Олія чайного дерева та прополіс,які мають антибактеріальну дію

-М'ята,яка освіжає та залишає легкий холодок на шкірі

- Муцин равлика,цікаво,але наврядчи виконує якусь суттєво важливу функцію

-Гідролізований колаген та сік листя алое виконують зволожувальну функцію та затримують воду,перешкоджають сухості волосся.

Текстура : Кремова,має білий колір та густу консистенцію.Маска немає жорстких абразивних частинок,я взагалі їх не помітила ні маленьких,ні великих.З візуальної точки це маска,на пілінг немає ні натяку,але функцію пілінгу виконує,це можна помітити вже у результаті після того,як змити її.

Аромат : Не можу сказати,що аромат цієї маски аж надто неприємний,але і що кожному сподобається також наврядчи.Маска має запах олії чайного дерева,до цього додається аромат м'яти та ментолу з нотою гірчинки.

Як я користуюсь цією маскою?

Спочатку я очищує шкіру голови,двічі її вимивши своїм звичайним шампунем,потім злегка промакую рушником мокре волосся,так щоб з нього не текла вода.Далі,можна вже наносити маску, одразу скажу,я її не наношу на пасма,щоб це було зручніше зробити,я застосовую щітку-масажер та повільними рухами масажую шкіру голови,бо наношу засіб лише так,за допомогою щітки маска розподіляється рівномірно.Доречі масажер використовую з силікону та з м'якими зубцями,їх існує багато різновидів,про мій варіант щітки-масажеру можна прочитати ось тут https://club.makeup.com.ua/post/19919/

Продовження...

Чекаю поки волосся просохне,відчуваю виражений холодок на шкірі голови,ні зуду,ні почервонінь маска не викликала у мене.Волосся трохи довше залишається свіжим,наприклад я звичайно мию голову 1 раз у два дні,з цією маскою мию 1 раз в 3 дні.Можливо різниця не суттєва,лише один день,але для мене це всеодно непоганий результат.

Висновок : На мою думку,маска-пілінг добре підійде на літній період,коли особливо хочется свіжості та чистоти шкіри голови та волосся,бо відчуття ментолового холодку і літня спека для мене це поєднання гармонійне.Взимку я рідко користуюсь такою маскою,але коли вже час надягати шапку кожен день,то ця маска дуже рятує,єдине,що якщо після неї вийти на вулицю в осінні холодні дні,або зимові без головного убору,то холодок та свіжість буде дуже виражена.

Так що,влітку у спекотні дні та у дні,коли шкіра голови виділяє багато надлишкового себуму це однозначно мастхев!І доречі коли з'являється лупа або навіть натяк на неї маска також допомогає,але треба враховувати свіжий ментоловий холодок,який з часом проходить,але все ж таки.

Маска-пілінг для шкіри голови від Lador 🌿