Катя Джей

Ідеальний консилер під очі? Так, він існує!

Ідеальний консилер під очі? Так, він існує!
Ідеальний консилер під очі? Так, він існує!

Темні кола під очима – це велика проблема для будь-якої жінки. Тому що вони неминуче додають віку, псують загальний вигляд і з ними ти завжди виглядаєш стомленою.

Яким би ідеальним не був твій макіяж, він не виглядатиме красиво, якщо під очима є помітні темні плями. Саме для цього і потрібен хороший консилер – щоб швидко приховати сліди втоми, освіжити обличчя та замаскувати ненависні темні кола.

Проте сказати набагато простіше, ніж зробити. Тому що знайти якісний консилер під очі дуже непросто. Я добре знаю, про що говорю, оскільки темні кола навколо очей – моя найболючіша тема.

Консилер має легку текстуру, яка при цьому відмінно маскує небажану пігментацію

Починаючи з підліткового віку я маскувала сині плями під очима товстим шаром тонального крему. Бо на той момент нічого іншого не залишалося – консилери на початку 2000-х були доступні хіба що актрисам, моделям та співачкам.

Згодом на ринку, нарешті, почали з'являтися косметичні продукти, призначені спеціально для маскування недосконалостей шкіри.

За п'ятнадцять років я перепробувала стільки консилерів, що навіть страшно намагатися згадувати. Це були дешеві та дорогі консилери. Консилери призначені спеціально для маскування темних кіл навколо очей та засоби для корекції небажаної пігментації. У мене були сухі коректори, рідкі та кремові. Були консилери з гелевою основою і такі, що нагадували своєю текстурою пластилін.

Загалом свій ідеальний продукт я шукала дуже довго. Коли у вас виражені темні кола навколо очей і ви нагадуєте панду, що не спала кілька діб, пошук маскувального засобу стає великою проблемою.

Коректор відмінно підлаштовується під тон шкіри та легко тушується як пензлем, так і пальцем

Важлива пам'ятка для тих, хто вибирає коректор для шкіри повік:

  • Він повинен бути легким і не жирним, інакше скочуватиметься і може легко розмазатися
  • Щоб засіб довше тримався, в кінці його слід зафіксувати пудрою (краще - спеціальною або фінішною)
  • Лайфхак: я наношу на коректор тонкий шар бежевих тіней, щоб максимально приховати темні кола

По-перше, консилер під очі повинен мати гарне покриття, інакше в ньому просто немає сенсу. По-друге, коректор не повинен підкреслювати зморшки та недосконалості тонкої шкіри повік, інакше він додаватиме вам віку. По-третє, він повинен бути стійким і не скочуватись, оскільки в іншому випадку макіяж виглядатиме неохайно, і його доведеться підправляти знову і знову.

А ще консилер під очі не повинен окислюватись до кінця дня. І багато-багато чого ще.

Ось чому я купувала новий консилер, використовувала продукт, а потім забувала про нього назавжди і продовжувала пошуки далі. Поки одного разу не натрапила на коректор від Lumene, який мав привабливу назву Blur Longwear Concealer.

Blur означало, що консилер не повинен підкреслювати недоліки шкіри, а, навпаки, обіцяв зробити її максимально гладенькою. Longwear – значить, він просто зобов'язаний триматися на шкірі повік як прибитий і його не потрібно буде виправляти або нашарувати протягом дня.

Так і вийшло - це був перший маскувальний продукт, який мені повністю підійшов.

Для більш щільного покриття краще вбивати консилер легкими рухами, а не розмазувати його по шкірі

Для мене консилер від Lumene виявився довгоочікуваним порятунком. Я придбала його у відтінку Medium, який чудово впорався з моїми синюватими колами.

На відміну від усіх попередніх продуктів, які я пробувала, тільки коректор Blur Longwear Concealer не мав жодних недоліків. І тепер це мій мастхев.

Чому саме він? Все просто:

  • Він має гарний маскувальний ефект і відмінно приховує темні плями під очима
  • У нього легка кремова текстура, яка не підкреслює лущення та зморшки
  • Він надає шкірі помітний ефект гладкості та шовковистості, тож він дійсно Blur
  • Консилер від Lumene стійкий, а тому не скочується і не зникає зі шкіри протягом дня
  • Він не окислюється, не починає жовтіти, не робить шкіру повік жирною
  • Коректор не викликав жодних неприємних відчуттів, добре носиться навіть при використанні контактних лінз

Тож я можу сміливо рекомендувати цей чудовий продукт усім, хто теж має виражені кола під очима і перебуває у пошуках свого ідеального маскуючого засобу.

Білосніжкам варто звернути увагу на відтінок Light. Тим, у кого тон шкіри середній (або є легка засмага) я раджу зупинити вибір на тоні Medium, який вже кілька років використовую сама.

З консилером Lumene Blur Longwear Concealer я перестала комплексувати через темну пігментацію повік, яка переслідувала мене з дитинства.

І нарешті припинила пошуки ідеального коригуючого засобу під очі.