Катя Джей

Що-що? Дешевий вазелін? У 2023?.. Так!

Що-що? Дешевий вазелін? У 2023?.. Так!
Що-що? Дешевий вазелін? У 2023?.. Так!

Крем-вазелін від Healer Cosmetics - це дуже маленька, але суперефективна штучка для боротьби з багатьма проблемами шкіри для всієї родини.

Ця крихітна металева баночка прийде на допомогу, якщо у вас утворилися глибокі болючі тріщини, сталося обмороження чи опіки, почалося сильне лущення шкіри чи навіть загострилася екзема.

Не вірите, що цей копійчаний, давно застарілий засіб здатний на такі неймовірні звершення? Ну і дарма. Тому що це справді так!

Іноді дешевий народний засіб, перевірений часом і багатьма поколіннями, набагато ефективніший, ніж найдорожча аптечна косметика.

Почну з того, що всі в нашій родині є «щасливими» володарями надчутливої шкіри, схильної до сухості, дерматитів та алергії. А в мене ще, крім іншого, регулярно з'являються плями, що дуже сверблять і сильно лущаться - екзема. Яка переслідує мене протягом усього життя і має властивість загострюватися від найменшого стресу.

Тому в моїй шафці завжди є лікувальні баночки від таких брендів як La Roche-Posay, Uriage, Topicrem та Avene. Які часто припадають пилом без діла і не витрачаються навіть наполовину.

На відміну від цієї вітчизняної крихітки, яка особливо доречна у холодну пору року, коли у багатьох з нас починають з'являтися проблеми із сухістю та лущенням шкіри.

Обвітрилися губи і на них з'явилися тріщини, що болять та кровоточать? Цей крем-вазелін швидко виправить ситуацію. Лущаться лікті чи коліна? Трохи чудодійного засобу Healer Cosmetics на ніч - і вранці вони будуть гладенькі та м'які, як у немовляти!

Завдяки тому, що крем-вазелін має натуральний склад, його можна використовувати навіть для чутливої шкіри дитини.

Складові загоюючого засобу Healer Cosmetics не можуть не тішити, адже це:

  • Вазелін
  • Масло обліпихи
  • Корінь женьшеню
  • Листя подорожника
  • Квіти календули
  • Олія ромашки
  • Д-пантенол
  • Ланолін

Завдяки такому чудовому складу, вазелін дійсно дуже швидко справляється з саднами, тріщинами та лущенням. Він чудово загоює будь-які пошкодження і знімає свербіж. Достатньо набрати з баночки трохи таючого засобу на подушечку пальця і нанести на пробемну ділянку.

Я вважаю, що такий ефективний і доступний засіб неодмінно має бути в кожній аптечці. Адже, на відміну від більш сучасних і дорогих продуктів, тут немає нічого зайвого - тільки те, що дійсно необхідно, щоб швидко відновити уражену шкіру.

Це саме той випадок, коли в одній маленькій та непривабливій баночці ховається вирішення цілої купи страшенних проблем!