Elaine

Сироватка для шкіри навколо очей - що з обіцяного вона виконує…

Сироватка для шкіри навколо очей - що з обіцяного вона виконує…

Сьогодні я хочу поділитися враженнями від сироватки для шкіри навколо очей від L'Oreal Paris Revitalift Філлер [HA]. Користувалась я нею три місяці, тому дію продукту оцінила по максимуму😅. У складі містить гіалуронову кислоту, коефеїн та інші компоненти, які обіцяють боротьбу з темними колами, зморшками та підвищення гідратації шкіри.

Перше, на що варто звернути увагу, це текстура сироватки. Вона залишає легкий, але дещо липкий фініш (я обов'язково використовувала зверху крем).Щодо обіцяних результатів, я, на жаль, не помітила суттєвого розгладження зморшок навіть при тривалому використанні, так само як і зменшення набряків під очима. Але ось те, що мене дійсно вразило - це покращення стану темних кіл під очима, вони стали помітно світліше.

Головна "фішка" продукту - це інноваційний аплікатор з трьома металевими кульками, який допомагає в масажуванні шкіри, охолодженні та мінімізації ознак втоми. Але в ньому і основна проблема! З аплікатором до пляшечки попадають часточки шкіри (це моє припущення💁🏻‍♀️) і з часом сироватка мутніє та навіть змінює колір, через що я і перестала нею користуватися, хоча і залишилось її зовсім трохи.

За загальними враженнями, L'Oreal Paris Revitalift Філлер [HA] мене розчарував - користуватись ним незручно та негігієнічно, з заявлених властивостей мало що підтвердилось, а для боротьби з синцями під очима можна і більш вдалий продукт пошукати🧐. Повторно точно не куплю та рекомендувати цей продукт нікому не буду))