Олена Романюк

Сироватки для волосся ABOUT hair

Сироватки для волосся ABOUT hair
Сироватки для волосся ABOUT hair

Я неодноразово у коментарях згадувала сироватки ABOUT hair, як дієві засоби в боротьбі з проблемою випадіння волосся.
На жаль, на MakeUp я ще не бачу продукції цього бренду, але відгуки на продукцію бренду я зустрічала.

Флакончики сироваток усі однакові, по 15 мл. Є засоби ABOUT hair, які додають в шампуні чи бальзами, там менше флакон.
Є варіант флакону зі спреєм, є варіант з вузьким носиком-крапельницею. Останній мені більш зручний, бо точно наносиш по пробору волосся.

Аромат у сироваток схожий, так пахнуть трав'яні гідролати, не дратує. Консистенція водички, після масажу голови з сироваткою, пальці рук липкуваті.

Сироватка для стимулювання росту волосся ABOUT Hair Provitex Beta Glucan ( склад: Salvia Officinalis Leaf Water, Hydrolyzed Placental Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Beta-Glucan, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Hydrolyzed Ginseng Root) .

Як бачимо, склад дуже Ок, а Beta-Glucan - це полісахарид природного походження виявлений у дріжджів, грибів, деяких бактерій, морських водоростей і злаків (овес), інше - зрозумілі екстракти.

Виробник радить наносити сироватку після миття голови, підсушивши волосся рушником, рівномірно по проділу голови, помасажувати протягом 2-3 хвилин, не змивати десь 12 годин. Я роблю навпаки 😁, ДО миття голови, наношу, масаж, гуляю, сплю і мию тоді волосся. До речі, якщо сироватка у формі спрею, то все ж засіб потрапляє на волосся і воно може неохайно виглядати, отже, майте на увазі.

Сироватка проти інтенсивного випадіння волосся ABOUT Hair Provitex Vegetable Ceramides Vitamins B6, C, E, PP (склад: Corylus Avellana Seed Oil, Persea Gratissima Fruit Extract, Oenothera Biennis Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Triticum Vulgare Protein, Helianthus Annuus Seed Extract, Рyridoxine HCL , Ascorbic acid, Tocopheryl acetate, Niacinamide).

Тут складників більше і вони цікавіше (бо призначення серйозніше, від випадіння), вітаміни, олійки, рослинні екстракти, ніацинамід.

Поради виробника аналогічні, після миття голови і т.д., я знову роблю навпаки 😆, не можу я на вимиту голову щось наносити. Але, зауважу, ця сироватка у формі крапельниці, і нанесення є більш охайним, ніж пшикання спрею, після масажу та розчісування не помітно, що в шкіру голови щось втирали.

Мій досвід використання

Як і більшості, мені знайома проблема сезонного випадіння волосся + стрес + невдала стрижка, коли тебе не чують і філірують волосся по довжині (😡), і починається пошук, щоб його намастити на голову.

З цими сироватками я знайома вже рік, з минулої осені, обидві купую про запас. Починаю з тієї, що від випадіння, закінчую флакон, трохи перерва і починаю іншу для стимулювання. Користуюся при кожному митті голові, тобто раз на 3 дні.

Мене радує прикоренева зона волосся, вона стає помітніша, міцніша, відростають антенки, кількість волосся, що полишає голову при митті, вже не так жахає + помітний ріст по довжині волосся (це для тих, кому зробили невдале філірування).

Додам, що ці сироватки у мене в тандемі з натуральним шампунем Comex, шампунь Davines + бальзам Garnier Superfood і молочко Nook ( це для основного полотна волосся, не для шкіри голови) .

На фото нижче, мій результат користування сироватками з середини літа по цей час.

Зважаючи на бюджетну ціну, гарний склад, я вважаю, що сироватки варті уваги , як допоміжний засіб в догляді та в боротьбі з випадінням (звісно, якщо це не пов'язано з серйозними порушеннями роботи організму).

Отже, не нервуємо, любимо себе, усім гарного волосся!

Дякую, що дочитали ❤


Сироватки для волосся ABOUT hair
Сироватки для волосся ABOUT hair