#testmakeupclub : Рожевий вайб тестування
Тепер і я зробила висновки що до данних продуктів і готова поділитися думками
Ось такий міні рожевий набірчик був на цей раз в тестуванні :
- LAMEL Make Up Brow Lifting Wax повний розмір
- LAMEL Make Up Liquid Brow Soap повний розмір
- Aquolina Pink Sugar пробник
- Derma E Radiance Toner Glycolic Acid & Rovibos тревел версія
Якщо про якісь продукти я відразу склала свою думку, то ось про інші - треба було почекати певного часу і протестувати при різних умовах. Я думаю, що ви вже всі прочитали відгуки інших авторів і зробили вже певні висновки. Сподіваюсь мій допис доповнить всю картинку і ви вже зрозумієте - потрібен вам той чи інший продукт або ні.
Derma E Radiance Toner Glycolic Acid & Rovibos
Міні версія тонеру в об'ємі 30 мл, викликала менше всього цікавості при отриманні боксу, але після різних відгуків дівчат, я не могла зрозуміти чому багато відмінностей виникло під час тестування.
Текстура у засобу рідка, але не як вода. Вона здається мені трошки мильною, дуже ковзаючею і стікає капелькою якоюсь. Запах - натуральний, мені віддає чимось схожим на олію троянди, віддушка дуже легка і майже не помітна.
Що мені не сподобалось, так це пакування. Складно дозувати продукт , коли наносиш не на спонж , а одразу на обличчя. Пластик щільний, надійний - це гарно.
Для мене це засіб хамелеон. Я обговорювала процес тестування зі своєю подругою, яка теж отримала бокс і ось що помітила. В неї - поглинається продукт швидко, в мене ж - десь 20-60секунд. Це дууууже повільно, якщо говорити про тонер. І найголовніше - в різних комбінаціях, продукт веде себе по різному. Ось декілька з них:
- Гель для вмивання з вітаміном С - після нього тонер вбирається доволі швидко, десь секунд 30, стягнутості не відчувається, звичайний стан шкіри
- Гель для вмивання з гіалуроном - тонер вбирається повільніше, десь 40 секунд, стягнутості нема , шкіра наче відпольорована, але зовнішніх змінень нема.
- Тонер + звичайний крем для нормальної шкіри . Після нього, крем дуже повільно вбирається, залишається відчуття жирності, хоча без тонера такого нема.
- Тонер + крем Tink Glycolic Acid. Найневдаліше комбо, бо по відчуттям наче крем нанесли поверх плівки. Без тонера такого не помічала .
- Тонер + крем-гель або сироватка-гель. Поєднання найвдаліше. Обличчя гладке, нема відчуття жирності.
- Тільки тонер . В принципі найоптимальніший варіант, так как по відчуттям, наче легкий крем .
Що до видимого ефекту - на мені не видно. Шкіра зовні, така ж як завжди. Нема жирного блиску - вже плюс. Нема матовості - теж не погано. Єдиний приємний ефект після нанесення - дуже гладенька шкіра, наче по ній пройшлись затиркою для пор. Коли рідина потрапляє на запалення - щіпає, що впринципі не дивно, бо як ніяк кислота. Через деякий час помітила менш червоні плями на обличчі (але не зникли), але приисувати це лице тонеру я не можу, бо не впевненна, що то він причина.
Наносила цей засіб тільки ввечері.
Спробую ще і з ранку, але після однієї з невдалих спроб комбінації - після тонера в мене було рожеве обличчя, то ж почекаю трошки.
Поки моя оцінка 5/10. Не можу сказати що він поганий, але поки не зрозуміла його.
LAMEL Make Up Brow Lifting Wax
Фіксуючий віск від ламель - класичний варіант того, яким повинен бути цей продукт. Подібна дія , як на мене в CTR Professional Nano Wax Eye Brow, принайні на моїх бровах воно виглядає так само. Білого ньолту - нема. Фіксує просто намертво, засихає дуже швидко. Текстура щільна, але наносити на щіточку дуже легко. Переноситься теж без проблем. Наносити треба засіб дуже акуратно або відразу підтерати міцеляркою Брови тримає весь день.
Фініш: натуральний.
Мені не дуже подобається наносити цією щіточкою, бо виходить що дуже багато засобу переноситься. Перед нанесенням краще розчесати брови, та й після нанесення теж не буде лишнім, пройтись щіточкою БЕЗ ЗАСОБУ, бо можуть бути склейки, що виглядає не дуже. Такими засобами легко зробити ефект ламінування, який я правда не дуже люблю, то ж трошки мучаюсь, що б не зробити дві гусенички замість брів На фото - як воно виглядає коли не розчесати. Не критично, з олівцем або тіньми буде взагалі вау. Що правда жодного разу не комбінувала з якимось продуктом для брів. А ще продукт дуже відчувається і якщо нанести забагто - пока пока міміка)))
Моя оцінка засобу 10/10 - приклад гарного стійкого воску, який дотягує до засобів які так люблять бровісти.
LAMEL Make Up Liquid Brow Soap
Так це гель чи мило ? - такі думки в мене були як тільки я отримала цей засіб. Мило для брів нікого вже не здивує, але рідке... То ж цей продукт викликав в мене інтерес.
Отдже це звичаний гель для брів. Нічого нового та особливого.
Продукт зроблений у формі туші з доволі тоненькою, але довгою щіточкою. Що ж, аплікатор мені не сподобався розміром, але швидко до нього звикла.
Стійкість :2 - 3 години десь, якщо нанести тонким шаром.Якщо ж нанести 3-4 рази, то стійкість годин 6, а брови перетворюються і гілки, торчащі, наче в клею.
Білий наліт при такому способі нанесення точно буде. Цей засіб ідеально підійде для більш м'яких волосків, бо голівку моїх брів - він не кріпить прям взагалі.
Що я помітила від засобу - він мені сушить шкіру. Після демакіяжу, я помітила що шкіра під бровами почала лущитись, це не найприємніше що може бути.
З плюсів: на відмінно від віску, цей засіб абсолютно не відчувається на бровах, наче нічого і нема, так, водичка.
Моя оцінка - 7/10, бо гарно працює з тінями та олівцем для брів, плюс більш натуральний ефект, а ніж у воску.
ПРОБНИК Aquolina Pink Sugar
З ароматами від цього бренду я не була знайома до цього тестування. Але з пакування, я вже одразу зрозуміла - щось солоденьке та цукрове.
Пробник був запакован у заводську упаковку, що дуже добре як на мене - одразу видно цілістність упаковки. На затест всього1.5 мл, не пообливаєшся ) Тож проводила його дуже акуратно. Аромат - середньої стікості. Шлейф - середній. Тож час поговорити про сам аромат:
Як тільки я розподілила аромат, на секунду мені здалось що є кислинка, чи якась ягода, наче якийсь морс чи сік. Там можливо ховаються малинові ноти, знайомі, літні і ще не зовсім спілі. Але через секунду, ягідна композиція, яка встигла викликати в мене усмішку насолоди - перетворилась на дуже солодкий цукор. Він здається трошки пряним, наче цукор для випічки, куди додають кардамон, бадьян і цедру, але водночас дуже легкий, наче ти пройшов бля стенду з попкорном чи цукровою ватою. Коли різкий цукорний аромат трошки заспокоюється, аромат стає більш цікавим. Трошки більше деревини та ванілі, приглушають цукеркову яскравісь і роблять його не таким задушливим, більш карамельним, але в базі десь сидить мильна нотка, чи така кремова. Аромат теплий, але не гурманьский. Він просто солодкий, легкий в плані відчуттів, але в плані носіння - може бути важким і задушливим.Такі аромати здатні покращити настрій в холодну погоду, але здатні викликати нудоту в теплу.
Отдже ноти:
- Старт: Малина, Апельсин, Бергамот, Листя Інжиру ( щось ягідне відчуваю, але не можу сказати що все це - там є. Листя інжиру і бергамот - зазвичай гарно грають, а малина - доволі яскрава нота, що б пропасти рівно через 2 секунди. Мені що б описати старт - треба було три рази і різні місця пшикати, що б почути її)
- Ноти серця : Полуниця, Цукрова вата, Лакриця, Червоні ягоди та Конвалія ( знаєте, чую тільки лакрицю, яка дає трошки пряності і робить вату більш схожу на тоффі чи щось таке. Все це дуже солодко, приторно навіть. Інші три ноти - ну нема їх там, особливо конвалії, хіба що вона вилізла в якості мильності в базі)
- База : Карамель, Ваніль , Боби тонка, Сандал, Мускус ( вони б могли обійтись двума нотами в базі - поєднання інших все одно не змінить картинку. )
Чесно, побачивши б піраміду з початку, а вже потім протестував аромат - я була б розчарована. Чому? Тому що в моїй голові, всі ці ноти повинні грати інакше, хоча мабуть через таку кількість і вийшла якась каша.
Аромат приємний, теплий, солодкий, але не грає тією багатограністю, яку хотіли зробити.
І я провела експеремент по покращенню аромату.
Я взяла більш фруктову базу , але маючу багато спільного з ароматом ( малина, цитрус, карамель, мускус та цукор) , але з двома новими нотами ( тангерин /мандарин та лотос). Чесно - стало трошки краще. Кислинка зробила аромат не таким приторним, а лотос трошки вивільнив муску і зробив аромат не таким цукровим, відкривши сандал. Ще на старті вилізла полуниця та бергамот. Виявляється - вони там все ж таки є .
Це не призив к експерементам, це просто пояснення тому, чого 60% нот багато хто не відчув - їх там просто дуууже мало.
Аромат плоский по більшості своїй, але гучний та здатен зігріти. Якщо після першого затесту я думала над тим що б взяти повний формат, то зараз думаю що він не для мене.
Ставити оцінку аромату - не буду.
Коментарі (0)