Анастасія

Масочки MoroccanOil ❤️

Масочки MoroccanOil ❤️

Слава Україні!

Як людина, яка в свій час бахнула собі блонд, не дуже активно за ним доглядала, а потім це все діло замалювала назад в темно-коричневий, я думала що темний колір вирішить мою проблему мертвості волосся. Але ні. Потім на мою шевелюру мені сказали що робити ботокс - хороша ідея і він мені треба, бо він типу лікує волосся. Ага, ага)) Я вже бачу як розуміючі люди починають сміятись))

Але це все помилки мого минулого, зараз я плюс-мінус зрізала все мертве і активно живлю волосяне полотно, бо тип волосся в мене сухий. Мені не підходять оці ваші бюджетні масочки, мені треба жирний жир. І за це я люблю MoroccanOil, бо їх продукція ніби створена для такого спраглого волосся як в мене, коли я тільки нанесла жменю продукту, і волосся вже все "випило".

Взагалі, масок для волосся в арсеналі має бути 2: живильна і зволожуюча. Чому? Все дуже просто: живильні маски вносять в волосину білок, зволожуючі - відповідно вологу. Проте білок не тримається без вологи, а волога - без білка. Тому треба їх робити по черзі і буде вам щастя)

Перша маска сама важка - Moroccanoil Repair.

Дуже густа, як паста, жирненька, якісно наповнює і робить волосся менш схильним до запутування. Витримую її, як і всі маски, 15 хвилин. Як результат - моє волосся гладеньке, мякеньке, ще й пахне неймовірно. Ця маска не для всіх, це свого роду важка артилерія, яка буде заважкою для тонкого волосся. Має накопичувальний ефект.

Масочки MoroccanOil ❤️
Масочки MoroccanOil ❤️

Друга маска - MoroccanOil Weightless Hydrating Mask.

І хоча заявлено що вона для тонкого волосся - насправді буде класно працювати на всіх типах. Просто без обтяження)

Ця масочка також досить густа, має безподобний запах, як і всі решта продукти від MoroccanOil. Також має накопичувальний ефект, і моє волосся після неї почуває себе дуже добре.

Маю в планах в майбутньому повністю перейти на догляд від MoroccanOil, бо наразі ця продукція робить моє волосся дуже щасливим і вартує кожної витраченої копійки)

Наразі користуюсь їх масками та олійкою, і дуже хочу спробувати шампунь і кондиціонер.

А який ваш улюблений догляд?)