Катя Джей

Рідкі панчохи Sally Hansen

Рідкі панчохи Sally Hansen

Рідкі панчохи (або колготки з баночки) - це стійкий тональний крем для ніг, який має зручну форму спрею.

Зазвичай його використовують для того, щоб швидко досягти ефекту золотистої засмаги, а також якщо необхідно замаскувати якісь не надто виражені дефекти. Наприклад, розширені вени та судинні зірочки, рубці та нерівномірний відтінок шкіри ніг.

Це відмінне рішення, якщо вам потрібна засмага всього на один вечір. Тому що, на відміну від автозагарів, рідкі панчохи легко змиваються зі шкіри, не залишаючи жодних плям.

Рідкі панчохи Sally Hansen

Тональний спрей для ніг від бренду Sally Hansen має насичений колір темної засмаги із золотавим відтінком. Він добре розподіляється по шкірі і всього за пару хвилин робить жіночі ніжки ще привабливішими, даруючи їм рівний тон.

Формула Airbrush Legs Tan Glow розроблена спеціально з урахуванням того, щоб ви не втратили свою новеньку золотаву засмагу, якщо раптово потрапите під дощ. Тому ці рідкі панчохи мають водостійкі властивості і непогано тримаються на шкірі протягом цілого дня.

Однак це не означає, що ви можете сміливо вирушати на пляж або пірнати в басейн – тональний спрей навряд чи винесе подібні випробування, незважаючи на свою стійкість.

Також засіб для ніг з ефектом засмаги від Sally Hansen не дуже добре поєднується зі світлими та білими речами.

Важливо пам'ятати, що це лише тональний крем для ніг, а не автозагар. І, як і будь-який тональний крем, він може змаститися на вашу білу спідницю при першому ж необережному русі.

Не розпорошуйте спрей на непідготовлену і суху шкіру ніг, якщо не хочете отримати плями

Багато жінок не дуже добре уявляють собі, що таке рідкі колготки і як їх потрібно наносити на шкіру ніг, щоб домогтися максимально привабливого ефекту. Тому вони часто залишаються розчарованими після покупки.

Щоб уникнути типових грубих помилок, використовуйте Airbrush Legs Tan Glow правильно:

  • Спочатку прийміть теплий душ або ванну, не використовуючи ніяких маслянистих засобів – вони можуть залишити на шкірі невидиму плівку і тим самим перешкодити нанесенню тонального спрею
  • Позбавтеся від огрубілих ділянок на шкірі за допомогою дбайливого скрабу для тіла або щітки для сухого масажу (але тільки таким чином, щоб не допустити появи подразнень та мікроподряпин)
  • Витріть шкіру ніг насухо і нанесіть легкий зволожуючий крем або нежирне молочко для тіла, щоб усунути сухість шкіри ніг і дозволити тональному спрею рівномірно розподілитися
  • Струсіть балончик з рідкими панчохами і розпорошіть невелику кількість засобу на зволожену шкіру ніг з відстані 15-20 сантиметрів
  • Поступово розподіліть тональний спрей легкими масажними рухами по всій шкірі, як ви зазвичай наносите крем для тіла
  • Дайте засобу висохнути на шкірі, щоб придбати заявлену стійкість - не одягайтеся раніше ніж через 30-40 хвилин після нанесення рідких панчох

Щоб змити Airbrush Legs Tan Glow, достатньо просто прийняти теплий душ з гелем або мильною губкою. Тональний крем для ніг від Sally Hansen відмінно сходить зі шкіри без зайвих зусиль.

Цього невеликого флакона об'ємом 75ml вам вистачить щонайменше на 5 використань, так що можна зробити висновок, що засіб досить економічний.