Kristina S

Порівняємо два 🥥 спреї

Порівняємо два 🥥 спреї

Сьогодні розповім про два місти для тіла Victoria's Secret в яких основною нотою виступає кокос,але вони дуже відрізняються.

Незважаючи на слоган "пляжні дні назавжди ", на звороті пляшечки, мені здається цей аромат заважкий для літа.

Так, відчуваючи його я можу уявити вечірній пляж, прохолодний вітерець іноді зривається в обличчя. Ви сидите у затишному кріслі огорнувши себе легким пледом і споглядаєте на хвилі моря.


Ноти аромату : кокос,ваніль.
Я відчуваю кокос більше всього.Аромат "щільний", для холодної пори року підійде найкраще. Він утворює затишну атмосферу,коли надворі вже випав перший сніг, Ви знаходитеся вдома та займаєтеся чимось,що приносить радість.


Стійкість: на одязі звичайно тримається декілька днів. Особливо на вовняних речах. На тілі до 4 годин в середньому.

Наразі у мене не сильно тягнеться до нього рука. Ба більше, після того,як прислухаюся до нього у кімнаті,де досить тепло, починає боліти голова.

Мій фаворит. Мені дуже подобаються ноти сандалового дерева. А у поєднанні з кокосовою водою вийшов чудовий, легкий аромат. Саме на ньому,на мою думку,має бути напис "пляжні дні назавжди".


Ноти аромату: кокосова вода,пелюстки жасмину, кремовий сандал.


Цей аромат я готова відчувати і влітку і восени,і взимку. Ненав'язлива, легка нота кокосової води огортає легкістю і затишком. Мені хочеться все більше і більше відчувати цей аромат.
Можу сказати, що він нагадує мені кондиціонер Tresemme з кокосом.


Стійкість: така ж сама як і у попередньому, години 4 на тілі та декілька днів на одязі.