Zhukovka

🎃B༙྇o༙྇o༙྇o༙྇o༙྇o🎃 #notscarywithmakeupclub.

Привіт, рада вітати тебе 🎃
Сьогодні я хочу поділитися своєю історією, яка для мене була дуже страшною і моторошною 👻
Вона дещо нетипова , адже я не розповім про ретинол, кислоти і тим паче отруту змії🐍 Рандом штука цікава, я на нього і не розраховую, але сподіваюсь, що своїм дописом зможу допомогти багатьом мамам ❤️

Як ви вже зрозуміли, розповідь піде про мого сина.
І найстрашніше для кожної мами , це коли її дитина хворіє . Коли ось цьому прекрасному парубку було 4 місяці, я мала необережність помити його під проточною водою (до цього завжди купали фільтрованою). На наступний ранок на обличчі я помітила висипання, ще з часом це висипання розрослося майже на все обличчя і перетворилося на 1 суцільну рану🥺 В наш дім постукав страшенний атопічний дерматит🫣 І страх не в тому , що на обличчі дитини висип, а в тому , що цей висип не дає спокійно спати, він ниє і свербить, через що малий безпощадно розчісував своє янгольське обличчя до крові 🩸 рана покривалася кіркою , сочилася і була зчесана знову і знову . За цим дуже тяжко спостерігати, особливо, коли ти знаєш, що йому болить,пече, а ти ніяк не можеш тому зарадити...

Коли ми звернулися до лікаря, перше, що він сказав : " не треба було купати дитину в фільтрованій воді , його шкіра мала адаптуватися одразу до проточної " ! Друге , що він сказав : " Дерматит лікувати треба, але спочатку ми спробуємо налагодити правильний догляд і будемо спостерігати кілька днів ". І дав нам папірець , на якому було написано " Mustela Stelatopia Emollient "

Вік: з народження
Призначення: зволоження
Час застосування: універсальний
Стать: дітям
Класифікація: аптечна, дерматокосметика
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Об'єм: 40ml

Від виробника
Засіб рекомендовано для сухої, схильної до атопії шкіри.
Розроблений спеціально для сухої шкіри немовлят і дітей, схильної до атопії, крем-емульсія для шкіри Stelatopia поповнює нестачу ліпідів і заспокоює шкіру завдяки поєднанню інноваційних активних компонентів природного походження.
зволожує і інтенсивно живить шкіру, заспокоює свербіж і подразнення;
відновлює пошкоджену захисний бар'єр шкіри завдяки авокадо Perseose;
інтенсивно живить шкіру, повертаючи їй еластичність і м'якість;
зменшує адгезію стафілокока;*
допомагає зміцнити захисний бар'єр шкіри, щоб зберегти її клітинні ресурси завдяки авокадо Perseose.
 * Бактерія характерна для симптомів атопічної шкіри.

В чому його перевага ?
- Запатентовані натуральні інгредієнти
•Цукор авокадо : допомагає зміцнити захисний бар’єр дуже сухої шкіри, щоб зберегти її клітинні ресурси
• Дистилят соняшникової олії :
заспокоює шкіру, стимулює синтез ліпідів епідермісу
- 0% парабенів, 0% фталата, 0% феноксіетанолу, 0% араматізаторов
- Веганська формула
- На 97% натуральний склад
- Крем протестовано на шкірі, схильної до атопії під дерматологічним і педіатричним контролем для оптимальної безпеки.
- Підходить для немовлят та всієї родини
- Можна використовувати для шкіри навколо очей

AQUA /WATER/EAU, GLYCERIN, PETROLATUM, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CYCLOPENTASILOXANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SUCROSE DISTEARATE, DEXTRIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED
OIL UNSAPONIFIABLES, PRUNUS DOMESTICA SEED EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX)/CIRE DE CANDELILLA, SQUALANE, SUCROSE STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN
GUM, GLUCOSE, SORBITOL, CITRIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, CERAMIDE NP, PHYTOSPHINGOSINE.

Слова тут зайві, адже як згадувалося вище , на 97% склад натуральний . Тому я просто виділю 2 компоненти, які не отримали зелену позначку , але допустимі в косметиці :

🔵 Petrolatum - емолент, всім відомій вазелін

🔵Cyclopentasiloxane - емолент , розчинник ; Використовується в широкому спектрі в засобах для догляду за шкірою , допомагає змішувати різнофазні речовини

Хеппі Ендом !

Наша дитина здорова в щаслива🐣 Дякуючи педіатру і безперечно чудовому крему, яким тепер користується не тільки син, а й мама 👩‍👦 Так-так , я його спробувала на собі і він дійсно неймовірно зволожує мою шкіру обличчя і головне - не жирнить її ! Люблю кремом від Mustela закривати сироватки під час вечірньої рутини , він чудово лягає, не скочується, а на ранок обличчя насичене та пружне 🌻
Дякую за увагу !
Від щирого серця хочу побажати вам і вашим діткам здорової шкіри і якісних продуктів 😙❤️