Nata_Po

Невеличка несподіванка, а от, чи приємна, подивимось)

Невеличка несподіванка, а от, чи приємна, подивимось)
Невеличка несподіванка, а от, чи приємна, подивимось)

Десь в серпні я придбала ці тіні, перетикала пальчиком різні відтінки і зупинилась на 02, оскільки він має дуже носибельний та гарний підтон) Це блискітки які переливаються від золотисто-рожевувато-сріблястого до фіолетувато-зеленкуватого і не виглядають на очі темно, бо я всеж полюбляю більш світліспаркли, які відкривають наш погляд)

Як я і писала, придбала тіні в серпні, а зараз кінець жовтня. Тобто вони в мене лежать приблизно 2,5 місяці, або біля двох.

Щоб ви розуміли, я ними користувалась до 5 разів. Всередині під кришечкою є фольга, яку я спеціально вирішила не знімати, оскільки чула, що вони можуть підсихати, тому я подумала, що варто мінімально порушувати герметику упакування, тому швиденько використовувала і закривала, щоб нічого не засихало.

І тут на днях я їх дістаю, щоб додати трошки на повіку і усвідомлюю, що тіней залишилась третина. Баночка була повна практтично до верху, атепер вони на дні)) І це просто фейл, оскільки я не розумію, як можна було в закритому стані випаруватись і засохнути.

Насправді, якщо потицяти пальчиком, то зберігається оця їхня гелево-желейна текстура, вони набираються та переносяться. Але що це таке? я розумію, якби пройшов рік, але 2 місяці..., ще й з фольгою.

Я щаслива, що вони коштували десь до 50 грн, тому я не буду гірко плакати, але щось це провальненько, навіть для глембі.

Тіні мають неподібну ні на що текстуру. Наче якесь таке не до кінця застигле желе. Проте я не мала проблемз нанесенням, потикала пальчик, перенесла на повіку у якості, або доповнення, або головного спаркла і вже все гарно виглядало та освіжало погляд. За рахунок своєї текстури та вологості вони до застигання відчувались доволі прохолодно, але після застигання я не мала з ними проблем. Але іноді потрібно було нашарувати у декілька шарів, щоб отримати більш рівномірний та яскравий результат.

Мені справді шкода, що вони такі капризні та короткотермінові, але продукт був непоганим і я залюбки би ним періодично би користувалась. А так, маю враження, що через тиждень загляну і цих тіней вже не буде взагалі, лише якісь залишки на стінках і це сумно.

Ось так виглядає на руці, хоча мені не вдалось передати усі переливи, які ці тіні дають.

Тож мені дуже шкода, але я категорично не можу рекоменудвати ці тіні. Є якісь неоднозначні відтінки, які не всім можуть підійти, дивна текстура (яка і є в цих тіней, до якої запросто можна підлаштуватись, але коли продукту за 2 місяці просто не стає, при нечастому використанні і правильному зберіганні - ну тут вже вибачайте.

Якщо встигну, то довикористовую, якщо ні, то просто скоро викину, бо це ні про що.