🪽Kate Rina🪽

#notscarywithmakeupclub

#notscarywithmakeupclub

Я розповім вам про чудо засіб від якого втечуть прищі, жирна шкіра , тусклий колір обличчя , мімічні зморшки , целюліт , лупа , випадіння волосся і ще багато шкірних хвороб і захворювань тіла !

#notscarywithmakeupclub

Ні це косметика , це прилад Дарсонваль ! Це спеціальний апарат, що здійснює лікувальний вплив на організм за допомогою змінних електричних струмів високої частоти і напруги. Завдяки дії мікрострумів розширюються кровоносні судини, поліпшується живлення тканин і активізується кровообіг.

Особливо мені він допоміг зі жирністю шкіри обличя і голови , періодично висипаючіх прищів , при сезонному випадінні волосся , він прискорює ріст волосся і новий підпушок росте вже через 2 тижні використання !

При захворюваннях я їм користуваль лише коли нежить і він прискорив одужування ! Але він бореться з :

  • патологія опорно-рухової системи (ревматоїдний артрит, остеохондроз і спондильоз);
  • порушення периферичного кровообігу (трофічна виразка, варикозне розширення вен);
  • себорейний дерматит (шкірне захворювання, характеризується порушенням функціонування сальних залоз);

Я щиро рекомендую цей апарат , брала його багато років назад і саме ця модифікація не змінилась ! У нього відносно не висока ціна враховуючи його дію . Але якщо у вас є можливість, беріть дорожчий але більш сучасний ! У дарсонваля багато змінних насадок в залежності від ваших потреб, ( їх періодично треба міняти ) . І обов'язково обробляйте насадки антисептиком після кожного використання ! При обробці шкіри , за рахунок виділення озону , ви відчуєте притаманний специфічний запах. Дівчатка , якщо це не просто підсушити прищик , то майте терпіння і пройдіть курс в залежності від потреб!

Якщо у вас підвищений ріст волосся на обличчі , то краще їм не користуватись , а ще треба оминати зону під носом, бо виростуть вуса😊 .