alena.rosee

Викидушки 🛍️

Викидушки 🛍️

Показую що назбиралось , хоча оце той ще квест ... та я люблю сама почитати подібні дописи , тому кожного місяця і я збираю флакончики 😁

У смітник пішла вся серія для волосся АНА кислоти від бренду Delia. Купляла як тільки це було новинкою та чомусь думала, що і я в засобах для шкіри, кислоти будуть гарно працювати. Чи то виробник щось намурив, чи мені просто не підійшло, розбиратись не хочу, просто коротко розповім про засоби)

Вся серія пахне приємно, як кислотні засоби.

Шампунь досить мякий, промиває не до скрипу.

Емульсія - це щось типа корейский філерів чи експрес-масок, треба потримати 3 хвилини на волосі. Після змиття волосся наче гладке та мяке.

Пілінг - наноситься ДО миття, безтолкова річ, виробник пише що треба взяти НЕВЕЛИКУ кількість засобу, насправді це нереально розподілили на волосся трохи пілінгу, тому що він рідкий як вода.

Ефект після сушки - такого негарного, усклого, пухнастого (і це в мене пряме волосся) я ще не бачила, зазвичай незмивашки можуть дати раду - ае і тут вони не працють, волосся ніяке... пухнасте , пласке біля коренів, тьмяне.

Пробувала і використовути окремо шампунь та емульсію - ефект , особлиз з шампунем майже такий.Тому шампунь буде мити пензлики та спонжи.

The Saem - про водичку я писала тут https://club.makeup.com.ua/post/20695/ якщо на знижках - взагалі рекомендую, класний засіб

Мермейд - про серію писала тут, https://club.makeup.com.ua/post/14618/

Це аромат унісекс , який нагадує парфум від Теренци, гель приємний.

Ів Роше - дарували таку міньку з пінкою, ще желе для демакіяжа, але по факту це просто желейна пінка для вмивання. Аромат як у всієї серіі - свіжий приємний. За повню ціну б не купила.

Bottega Verde - це італійський бренд по типу Ів роше, у них є і сат, і магазини (не у нас) а також класні подарунки клієнтам, кожен місяць приходить листівка додому. Ну тобто принцип як у Ів роше. Але якість мені подобається більше. Цю пінку подарували, вона з літньої серіі, наче не змиває засмагу з обличчя, я її використовувала як пінку для ранішнього вмивання, вона лагідна, приємна , аромат типа жовтого NUXE, літній квітково-медовий.

Масло для обличчя Clarins Calm - непогане, міньки вистачило надовго, але такого ефекту як після їх масле Лотос чи Орхідея я не помітила. Повнорозмір брати не буду.

Glambee - олівець з набору, може памятаєте був такий набір з губами по типу Кайлі, олівець майже новий, бо досить дубовий і колір мені не дуже.

AVON

Крем для ніг - просто маст-хев, завжди беру. Досить жирний, тому треба всьго небагато засобу, при регулярного застосуванні реально помякшує, шкіра та пяточки виглядають дуже добре.

Крем навкого очей - бренд присилав на тестування, хороший крем, нема нічого поганого що сказати. У складі має майже непомітний мікро шиммер, досить добре зволожує, наповнює шкіру, освіжає. Досить економний, сподобався.

Туш для вій - робить досить виразний ефект, навіть з одного прокрасу вії ого-го. Через час почала осипатись в мене, так як в мене відкрито 6 тушей, то цією покрасила-покрасила і тепер можна сміливо вибрасувати, але ефект сподобався. можливо повторю )