Порівняння новинок від LAMEL
Гель для брів VS Фіксуючий віск
На тестуванні у мене дві новинки від LAMEL:
- Гель для брів Liquid Brow Soap
- Фіксуючий віск Brow Lifting Wax
Мені стало цікаво, як вони фіксують брови у порівнянні. Який продукт я б купила повторно.
Мої брови "ДО"
Мої брови - це довгі, грубі, темні, жорсткі волосинки, які важко надійно вкласти гелем. Вони стирчать у всі боки. Якщо висмикнеш одну - пів брови буде лисою.
Мої брови "ПІСЛЯ"
Наношу обидва продукти одночасно, щоб наглядно порівняти.
- Зліва на фото - Фіксуючий віск Brow Lifting Wax
- Справа на фото - Гель для брів
Які їх спільні риси:
- Продукти прозорі. Вони універсальні, і підійдуть будь якому кольору брів.
- Без запаху. Це важливо для тих, хто не любить ароматизовану косметику.
- В комплекті є зручні щіточки для нанесення.
- Не залишають білого нальоту, чи будь-яких не потрібних нам слідів після використання.
- Гарна мінімалістична упаковка.
Відмінності:
- Кількість продукту та розхід. Воску 15 грам - розхід дуже маленький. Гелю 4,5 мл - розхід більший. Воску вистачить на довше.
- Фіксація. Віск фіксує надійніше, ніби приклеює волоски до шкіри. Гель дає помірну фіксацію, більш природній ефект.
- Стійкість. Віск стійкий, фіксації точно вистачить на цілий день. Гель має малу стійкість (на моїх бровах) - декілька годин.
- Гель для брів може розмивати нанесену попередньо косметику біля брів (тональний, олівець для брів). Потрібно наносити зовсім трошки - від цього страждає ступінь фіксації. З воском у мене таких проблем не було.
- Щіточку з воску потрібно періодично мити. Бо набраний на неї віск засихає і щіточка не працює так класно, як чиста. Щіточку гелю мити не потрібно.
- Через попередньо нанесений на брови олівець, гель в тубі брудниться, і з часом буде виглядати не охайно.
У висновку:
Кожен обирає для себе продукт, в залежності від бажаної фіксації.
Особисто мені більше сподобався віск. Бо мої грубі волоски він фіксує надійніше.
Коментарі (0)