Iryna Koval

Kodi Professional With Enzyme Peel

Kodi Professional With Enzyme Peel

Дякуючи рекомендації від alena.rosee, цей продукт потрапив до моєї корзини під час замовлення🥰

Тож, не зволікаємо і починаємо тестувати.

Ензимний пілінг, або його ще називають ферментним пілінгом, - це процедура ексфоліації, яка використовує ферменти для видалення відмерлих клітин шкіри. Цей метод дозволяє делікатно очищати шкіру, не використовуючи абразивних зерен чи кислот. Ензими розщеплюють білки, що знаходяться на поверхні шкіри, допомагаючи видалити зайві клітини і забезпечуючи більш сяючий і рівний тон обличчя. Цей метод підходить для людей з чутливою шкірою, оскільки він менше подразнює шкіру порівняно з іншими методами ексфоліації.

Сам продукт представлений у формі бавовняної серветки, яку я, слідуючи порадам дівчат, поділила на 8 рівних частин. Розхід дуже мінімальний і такого невеличкого клаптика вистачає для ефективного очищення обличчя.

Серветку слід змочити, вона вступає в реакцію з водою, утворюючи піну. Після цього делікатно масажувати обличчя і результат не змусить очікувати.

Ензимна формула ніжно видаляє відмерлі клітини, залишаючи шкіру гладенькою та освіженою, також помітно, як згладжуються нерівності та пори стають менш помітними.

Загалом, це класний та делікатний спосіб ефективного очищення шкіри, тому раджу обов’язково звернути увагу на цей засіб!