Пишна Оксана

#notscarywithmakeupclub Страшенно корисний вітамін С для шкіри

#notscarywithmakeupclub Страшенно корисний вітамін С для шкіри

Цінність і дієвість цього вітаміну підтверджують численні дослідження. Він є ефективним антиоксидантом і знижує шкідливий уплив ультрафіолету на шкіру та в такий спосіб захищає її від фотостаріння.

Як потужний антивіковий компонент вітамін С також стимулює синтез колагену й еластину. Завдяки тому, що він м’яко освітлює шкіру, його часто використовують у засобах для боротьби з гіперпігментацією.

Крім того, вітамін С покращує стан шкіри з акне та допомагає при куперозі внаслідок зміцнення капілярної стінки.

В мене в арсеналі зараз дві чудові сироватки з цим компонентом про які я вам сьогодні розповім більш детально.

В складі: 12% чистого вітаміну С також є саліцилова кислота та вітамін Е, гіалуронова кислота та інші корисності компоненти для шкіри. Текстура приємна, насичена, легко наноситься на шкіру. Дуже швидко вбирається. Якщо нанести забагато може скочуватись. Аромат цитрусовий, приємний. Не липка, не блищить, не створює парникового ефекту, тактильно приємна, на шкірі відчувається дуже комфортно. З часом почала окислюватись в флакончику. Перший результат я помітила приблизно через два тижня: рельєф шкіри стає гладким, колір однорідним, дрібні пігментні плями стають менш помітними, освітлюються. Шкіра набуває здорового блиску, виглядає свіжішою і відпочившою, немов сяє зсередини.

В складі: 2% ВІТАМІНУ С (освітлює природний колір обличчя та забезпечує антиоксидантний захист); 1% ВІТАМІНУ Е (Живить шкіру та підвищує ефективність вітаміну С); 7% ВІТАМІНУ F (Зволожує і зміцнює шкірний бар'єр). Без агресивних хімічних речовин, які можуть зашкодити вашій шкірі. Без етилового спирту. Без мінеральних олій. Без компонентів тваринного походження. Без штучних барвників і віддушок.

Сироватка середньої густоти, має каламутно білий колір. майже не окислюється в флакончику. Текстура доволі густа. Розподіляється дуже добре по шкірі, не залишає плівки. Віддушка приємна, трохи кислувата, свіжа.

Результат дає дуже помітний. По-перше, моя шкіра стала менш тьмяною, набула здорового сяйва, яке було втрачено через проблеми зі здоров'ям. По-друге, шкіра справді стала більш пружною та еластичною.