Vikulyk

#notscarywithmakeupclub.Як я мучила шкіру, але не даремно)

#notscarywithmakeupclub.Як я мучила шкіру, але не даремно)

Пілінг.Акне, чорні цятки мучили мене давно, що я тільки не робила, скільки нервів і грошей не витрачала.

На фото результат, який я отримала у косметолога від мигладьного пілінгу, який би мав бути доволі лояльним до шкіри.

Але в мене пішла така реакція( вона ненормальна) і я спалила собі шкіру в буквальному сенсі, точніше це зробив косметолог.

Як я рятувалась?

#notscarywithmakeupclub.Як я мучила шкіру, але н�е даремно)

Це не звичайний опік, а саме хімічний, тому пантенол не можна ні в якому разі, тільки мазь "солкосерил", саме мазь, не гель, тут важливо не переплутати.

Після користування я зразу відчула полегшення, це насправді чудодійна штука і тільки вона допомогла, тому, якщо у вас стаються такі неприємності рекомендую звернути увагу чи порадитись з лікарем.

Гліколева кислота.Це наступний пункт, який викликав у мене не розуміння, адже мене від неї сипало і досить серйозно, але якось поспілкувавшись з дерматологом-косметологом я дізналась, що це нормально і за деякий час шкіра стає, кращою, ніж до того, адже ця кислота виганяє зі шкіри весь непотріб. Так і сталось, добре, що я не викинула той тонік від Крістіни))

Третиноїн, у мене "Альтрено".Це останній пункт, який на якому зараз базується мій догляд. Кому він підійде? Я думаю всім, хто не планує вагітність, не годує грудьми.) Я спочатку звернула увагу на ретинол, адже чула про нього багато хорошого, що він позбавляє від багатьох проблем: висипи, дрябла шкіра, сповільнює старіння, згладжує зморшки, знижує жирність. І це так, але ж існує його похідна кислота, яка значно ефективніша, тому я вводила саме її, робила це методом "ретинолових сходок" і використовую тільки на ніч.

Зараз я користуюсь ним майже щодня, інколи даю шкірі відпочити.

Я переживала, що моя шкіра буде бурхливо реагувати, але єдине, що може викликати незручності, це шелушіння, яке помітне під деякими тональними, не скажу, що мене це сильно засмучувало, адже зараз у мене досить рідко бувають висипи, якщо і бувають, то швидко проходять, тон обличчя значно рівніше і шкіра більш підтягнута, тому я щаслива в плані шкіри, як ніколи.

Які засоби використовую поруч?

М'яка умивалка, зараз мене Деклар, але думаю можливо є дешевша альтернатива, хоч я нею дуже задоволена.

Класний відновлюючий крем, в мене Атопалм і кращого в цьому плані не зустрічала.

Сонцезахист, при використанні ретинолів це 100% необхідна річ, про яку ніколи не можна забувати, зараз у мене б'юті джонсон, подобається мені найбільше.)

Я вважаю, якщо ретельно підійти до засобів по догляду шкіри можна добитись чудового або хоча б задовільного результату , чого всім бажаю 😊