Олівець Lamel 405 на губах
Це перший гелевий олівець для губ від Lamel в моїй колекції.
Посвотчивши всі відтінки я обрала саме 405. На руці свотч мені здавався цікавий світлий нюд з холодним підтоном.
На губах
На фото тільки моно олівець при штучному світлі та біля вікна. Відтінок красивий але має блідуватий відтінок (привіт 2000-ні😅). Я його активно використовую ТІЛЬКИ в комбінації з темнішим олівцем. Спочатку наношу коричневий нюдовий олівець по контуру (GlamBee 110, також підійде Catrice Plumping Lip Liner номер 040 Skomska Olya про нього недавно писала https://club.makeup.com.ua/post/21518/) використовуйту будь-який ваш улюблений нюд, а середину губ я заповнюю саме цим олівцем Lamel 405😊
По відчуттях олівець трохи підсушує губи, але він дуже стійкий!
Комбо з помадою
Тут була спроба нанести олівець Lamel 405 в якості контуру, а центр губ заповнила матовою помадою від Catrece номер 010. Результат мені не сподобався, знову ж таки блідувато губи виглядають в макіяжі. Так я не фарбуюсь. Фото робила на заході сонця, тому тона такі теплі.
Висновки
Покупкою дуже задоволена! Ціна-якість супер! Формула олівця класна, м’яка при нанесенні і дуже стійка. Олівець нормально підгострюється. Обов’язково оберу ще який відтінок у колекцію🥰
Коментарі (0)