Пензлики від MAKEUP
Лише одним тубусом ця покупка приносить естетичне задоволення, а що вже казати про пензлі? Давайте чесно: за таку ціну вони дійсно суперові. Розкажу про кожен окремо.
Зазвичай я купую пензлі окремо, і це перший набір в моїй колекції, оскільки мої старі пензлики вже дожили до старості. Відправила їх на пенсію) Тож, набір від MAKEUP складається з 7 найходовіших візажних аксесуарів.
- пензель для тональної основи;
- скошений пензлик для рум’ян;
- пензель для пудри;
- 2 пензлики для розтушування тіней: скошений та округлий;
- пензлик для брів та підводки;
- пензлик для губ.
Об’єднує їх всіх дуже стильний дизайн, рукоятки з дерева, пофарбовані в чорний колір та доповнені логотипом. Ну і, звісно, тубус (гортайте фото). Доволі практична річ: складається з двох частин, які можна експлуатувати як підставки для пензлів або олівців. З’єднуються вони завдяки спеціальним закльопкам. Погодьтесь, це зручно, якщо ви берете пензлі з собою в дорогу. Тубус стилізований екошкірою та дуже якісно прошитий. Ну і куди ж без цього розкішного логотипу “MAKEUP. Beauty without limits”?..
Пензель для тональної основи
Круглий скошений пензель, дуже щільно набитий. Він виготовлений з синтетичного ворсу, але це лише звучить “грубо”)) Насправді він мегам’який та ніжний, а синтетика – це завжди пріорітетно для рідких текстур. Так, звикнути до цієї штуки складно, якщо ти все б’юті-життя використовуєш спонж, але я почала пристосовуватись до нього з допомогою консилера. За рахунок не дуже великого розміру пензлик чудово розтушовує тон під очима. З часом можна перейти і на тональні основи для обличчя.
Пензель для пудри
Сподобався найбільше. Доволі пухнаста та приємна текстура. Ворс – натуральний. Він оптимально щільний: як на мене, ідеально набитий саме для розсипчатої або пресованої пудри. Робить мегакрасивий фініш без ефекту маски. А ще крутий варіант для нанесення бронзера або скульптора (обожнюю контурінг, щоб там не казали щодо неактуальності).
Пензлик для рум’ян
Сандартно скошена робоча частина. Виготовлений з натурального ворсу, але трішки жорсткіший, ніж пензель для пудри. Поки що чекає свого зіркового часу, бо його роботу виконує мій “старичок”) Єдиний в наборі виділяється монотонним світлим відтінком. Красивий, нічого не скажеш)
Пензлики для тіней
Однозначно призначені для розтушовки. Думаю, краще було б, якби в наборі був один для розтушовки, а інший – плаский для нанесення. Але це просто думки в голос) І цей дует теж заслуговує на похвалу. Обидвоє виконані з натурального ворсу. М’які, щільні, приємні до шкіри повік. Більше люблю округлий пензлик, але якщо потрібно затемнити зону між повіками та бровами – виручає саме скошений. Дуже природний ефект виходить.
Пензлик для губ
Дуже щільний пензлик з синтетичного ворсу. Округла робоча частина, за рахунок чого дуже зручно промальовує по контуру. Враховуючи те, що я не наношу помади та блиски пензлями, цей екземпляр телепортувався в косметичку подруги. Вона щаслива)
Пензлик для брів та стрілок
Нейлоновий ворс, який чудово підійде для гелевих текстур. Якщо ви любите малювати не супертонкі стрілки – вперед) Цей аксесуар допоможе провести рівну лінію з витягнутим хвостиком. А ще скоригувати форму брів тінями або гелем.
Коментарі (0)