Alyona Fedyk

Пензлики від MAKEUP

Пензлики від MAKEUP

Зазвичай я купую пензлі окремо, і це перший набір в моїй колекції, оскільки мої старі пензлики вже дожили до старості. Відправила їх на пенсію) Тож, набір від MAKEUP складається з 7 найходовіших візажних аксесуарів.

  • пензель для тональної основи;
  • скошений пензлик для рум’ян;
  • пензель для пудри;
  • 2 пензлики для розтушування тіней: скошений та округлий;
  • пензлик для брів та підводки;
  • пензлик для губ.

Об’єднує їх всіх дуже стильний дизайн, рукоятки з дерева, пофарбовані в чорний колір та доповнені логотипом. Ну і, звісно, тубус (гортайте фото). Доволі практична річ: складається з двох частин, які можна експлуатувати як підставки для пензлів або олівців. З’єднуються вони завдяки спеціальним закльопкам. Погодьтесь, це зручно, якщо ви берете пензлі з собою в дорогу. Тубус стилізований екошкірою та дуже якісно прошитий. Ну і куди ж без цього розкішного логотипу “MAKEUP. Beauty without limits”?..

Пензлики від MAKEUP
Пензлики від MAKEUP
Пензлики від MAKEUP
Пензлики від MAKEUP
Пензлики від MAKEUP
Пензлики від MAKEUP
Пензлики від MAKEUP

Круглий скошений пензель, дуже щільно набитий. Він виготовлений з синтетичного ворсу, але це лише звучить “грубо”)) Насправді він мегам’який та ніжний, а синтетика – це завжди пріорітетно для рідких текстур. Так, звикнути до цієї штуки складно, якщо ти все б’юті-життя використовуєш спонж, але я почала пристосовуватись до нього з допомогою консилера. За рахунок не дуже великого розміру пензлик чудово розтушовує тон під очима. З часом можна перейти і на тональні основи для обличчя.

Сподобався найбільше. Доволі пухнаста та приємна текстура. Ворс – натуральний. Він оптимально щільний: як на мене, ідеально набитий саме для розсипчатої або пресованої пудри. Робить мегакрасивий фініш без ефекту маски. А ще крутий варіант для нанесення бронзера або скульптора (обожнюю контурінг, щоб там не казали щодо неактуальності).

Сандартно скошена робоча частина. Виготовлений з натурального ворсу, але трішки жорсткіший, ніж пензель для пудри. Поки що чекає свого зіркового часу, бо його роботу виконує мій “старичок”) Єдиний в наборі виділяється монотонним світлим відтінком. Красивий, нічого не скажеш)

Однозначно призначені для розтушовки. Думаю, краще було б, якби в наборі був один для розтушовки, а інший – плаский для нанесення. Але це просто думки в голос) І цей дует теж заслуговує на похвалу. Обидвоє виконані з натурального ворсу. М’які, щільні, приємні до шкіри повік. Більше люблю округлий пензлик, але якщо потрібно затемнити зону між повіками та бровами – виручає саме скошений. Дуже природний ефект виходить.

Дуже щільний пензлик з синтетичного ворсу. Округла робоча частина, за рахунок чого дуже зручно промальовує по контуру. Враховуючи те, що я не наношу помади та блиски пензлями, цей екземпляр телепортувався в косметичку подруги. Вона щаслива)

Нейлоновий ворс, який чудово підійде для гелевих текстур. Якщо ви любите малювати не супертонкі стрілки – вперед) Цей аксесуар допоможе провести рівну лінію з витягнутим хвостиком. А ще скоригувати форму брів тінями або гелем.