Подарункові к реми Dr.Irena Eris. Я не задоволена?
Пройшло 6 днів і ось мій висновок. Все буде коротко, без розжовувань і копіювання тексту з сайту, бо я завжди пишу від себе.
Я почну з плюсів, бо вони є і їх багато. Бо це два хороших креми,з ідеальним складом, не дуже ідеальною ціною як для мене, бо я стільки коштів не витрачаю на косметику чи догляд. Такі гроші йдуть на одяг🤭
Я не впевнена, що ці креми підійдуть всім, але аудиторія тут різна,тому хтось точно буде в захваті
Dr. Irena Eris ScientiVist Nutri-Replenishing Renewal Day Cream SPF 20
Простими словами-денний крем для обличчя з спф 20.
Чи варто говорити,що це класно мати доглядовий крем одразу з спф?
Мені як людині,яка ніяк не може знайти «свій» крем-це великий +
Бо тут шикарний склад і о,так мене не висипало.
Текстура у крема жирнувата, він не вбирається в шкіру до кінця.
Має приємний аромат. Мені здавалось спочатку,що це йогурт з полуницею,потім ввижався аромат Armani si, потім взагалі зовсім щось не зрозуміле. Але аромат хороший,не душить.
Колір рожевий, приємний моєму оку
Крем дає гарне зволоження і пружність шкіри, мої носогубки мають кращий вигляд, хоча по суті особливих прям змін нема. І це мінус, про який в кінці
Dr. Irena Eris ScientiVist Ultra Revitalising Eye Cream SPF 20
Або ж крем під очі з цієї ж серії,також з спф 20
Крем наче вершки, він просто тане під очима і робить погляд свіжим.
У нього я взагалі не помітила аромату,а за кольором це гарна молочна маса
Він не липкий,повністю вбирається шкірою. Навіть легкий холодок ніби йде,ледь помітний
То які мінуси?
Це креми з категорії 40+, які мають перешкоджати зморшкам.
Окрім зволоження вони розгладжують вже існуючі зморшки.
Відновлюють шкіру
Цитую: «створений для омолодження, захисту й щоденного догляду за зрілим епідермісом»
Якби мені було хоча б 30, 35. Я б можливо користувалась, хоча і в такому віці до зморшок ще далеко. Та і в 40 не у всіх вони є
Але мені 22, у мене не те,що натяку нема… я просто не хочу давати своїй шкірі те,що їй не потрібно.
Тому ці креми перейдуть мамі,хоч у неї зморшок я не бачу, та все ж їй вже є 40(мама пробач,я здала тебе всім🤭). (До речі за 6 днів я користувалась кремом з обмежувача, не тикаючи 🖐🏻 в саму баночку,розхід максимально економний)
Дарованому коню в зуби не дивляться, але на жаль,ці креми не для мене. І не для дівчат,яким вони теж прийшли)
Буду чекати їх відгуки
Від себе я ставлю оцінку 5/10. (Бо я не бачу потреби для себе в цих кремах)
Від жінки 40+ 9/10 знімаю бал за липкість денному крему
ЦЕ ВИКЛЮЧНО МОЯ ДУМКА
Дякую,що дочитали до кінця🤎
Коментарі (0)