Анастасія

Dove 1 Minute зволожуючий кондиціонер

Dove 1 Minute зволожуючий кондиціонер

Слава Україні!

Коли я тільки побачила цей кондиціонер на полках, десь на початку 2023 року, я вже тоді трохи повелась на обіцянки виробника, що за 1 хвилину цей продукт зробить мені красу на голові. Але якось тоді не склалось купити бо на той момент в мене ще був інший кондиціонер, та й я попередньо пробувала інший кондей від Dove, і щось мені якось не зайшло. Проте позитивні відгуки на мейкапі зробили свою справу, і ось він в мене)

Спершу я досить скептично до нього поставилась, бо вже давно не очікую магії від бюджетних продуктів - не зробили гірше, та й добре. Але ця штука мене приємно вразила: хоча консистенція трохи рідка, що притаманно бюджетним кондиціонерам, вони такі ніби водою розбавлені, цей кондиціонер класно робить свою роботу: волосся після нього гладеньке, мягеньке, блистить і гарно вкладається. Дійсно гарно допомагає вирішити проблему сухості та пухнастості, волосся після кондиціонеру гарно вкладається. Я його наношу досить велику кількість, якби "вжмякую" і вмасовую в волосся десь 3 хвилинки, поки руками не відчую що структура змінилась, після того змиваю.

Використовую його як одоразу після шампуню, так і щоб закрити маски, а маски я кондиціонером закриваю завжди.

В цілому я задоволена цим кондиціонером) Для мене це буде щось таке, до чого я не проти вернутись, хоча зараз я постійно експерементую та часто змінюю засоби в надії знайти щось ще краще)