Alyona Fedyk

Стійкі аромадифузори для дому Aroma Bloom

Стійкі аромадифузори для дому Aroma Bloom
Стійкі аромадифузори для дому Aroma Bloom
Стійкі аромадифузори для дому Aroma Bloom

Привіт від тієї самої фанатки ароматів для дому:) Все ж, я не забирає свої слова про те, що аромавоски Yankee Candle – це найкраще, що створили для затишного “звучання” оселі, але аромадифузори теж давно є частиною мого інтер’єру, тому я вирішила замінити свої звичні Areon на щось інше, бо, врешті решт, хочеться чогось новенького)

Отож, мої першопрохідці – це:

  • Aroma Bloom Grape's Sun – дивовижний аромат, який поселився на моїй кухні.
  • Aroma Bloom Atlantic – легка освіжаюча композиція для ванної кімнати.

Перше, про що хочеться сказати: це стійкий, насичений та виразний аромат. Якщо Grape's Sun мені здався таким одразу, то Atlantic здивував лише після того, як я занурила у флакон палички та почекала півгодини. Ванна знаходиться ближче до входу в квартиру, тому, коли відчиняю двері, одразу чую аромат свіжості.

Дизайн флаконів максимально лаконічний та простий, чим сподобався мені миттєво. Товсте скло, циліндрична форма, ніяких помітних логотипів чи назв дифузора на флаконі. Є срібляста кришка з отвором та, традиційно, декоративні палички у кількості 6 шт.

Стійкі аромадифузори для дому Aroma Bloom

Якщо ви любите аромат Givenchy L'Interdit, то цей аромадифузор вам 100% припаде до душі. Неймовірно красивий аромат стиглого винограду, приправлений свіжими яблучно-грейпфрутовими акордами, а в базі спокійно грають мускус та сандал. Цей дифузор однозначно залишиться моїм фаворитом і ще не раз буде звучати в моїй оселі. Неймовірний аромат літа, сонця, веселощів, релаксу…

Любиш акватичні чоловічі аромати? Часто бренди додають таким приставку Sport у назві, воно й зрозуміло чому:) Свіжі, легкі, ненав’язливі, але для мене трішки примітивні. Однак цей аромат я обрала для ванної кімнати і не шкодую. Трішки цитрусів, водянистих акордів, зелені, а далі освіжаючий ментол та терпка лаванда, змішані з трояндовим мотивом.

Рекомендація: почніть з Grape's Sun, нехай в вашому домі запахне літом:) Вам сподобається.