Стійкі аромадифузори для дому Aroma Bloom
Я була впевнена, що аромадифузорам Areon знайти альтернативу буде важко, аж поки не познайомилась з брендом Aroma Bloom. Тепер хочеться продовжувати дружбу з ним:)
Привіт від тієї самої фанатки ароматів для дому:) Все ж, я не забирає свої слова про те, що аромавоски Yankee Candle – це найкраще, що створили для затишного “звучання” оселі, але аромадифузори теж давно є частиною мого інтер’єру, тому я вирішила замінити свої звичні Areon на щось інше, бо, врешті решт, хочеться чогось новенького)
Отож, мої першопрохідці – це:
- Aroma Bloom Grape's Sun – дивовижний аромат, який поселився на моїй кухні.
- Aroma Bloom Atlantic – легка освіжаюча композиція для ванної кімнати.
Перше, про що хочеться сказати: це стійкий, насичений та виразний аромат. Якщо Grape's Sun мені здався таким одразу, то Atlantic здивував лише після того, як я занурила у флакон палички та почекала півгодини. Ванна знаходиться ближче до входу в квартиру, тому, коли відчиняю двері, одразу чую аромат свіжості.
Дизайн флаконів максимально лаконічний та простий, чим сподобався мені миттєво. Товсте скло, циліндрична форма, ніяких помітних логотипів чи назв дифузора на флаконі. Є срібляста кришка з отвором та, традиційно, декоративні палички у кількості 6 шт.
Aroma Bloom Grape's Sun
Якщо ви любите аромат Givenchy L'Interdit, то цей аромадифузор вам 100% припаде до душі. Неймовірно красивий аромат стиглого винограду, приправлений свіжими яблучно-грейпфрутовими акордами, а в базі спокійно грають мускус та сандал. Цей дифузор однозначно залишиться моїм фаворитом і ще не раз буде звучати в моїй оселі. Неймовірний аромат літа, сонця, веселощів, релаксу…
Aroma Bloom Atlantic
Любиш акватичні чоловічі аромати? Часто бренди додають таким приставку Sport у назві, воно й зрозуміло чому:) Свіжі, легкі, ненав’язливі, але для мене трішки примітивні. Однак цей аромат я обрала для ванної кімнати і не шкодую. Трішки цитрусів, водянистих акордів, зелені, а далі освіжаючий ментол та терпка лаванда, змішані з трояндовим мотивом.
Тож, любі дівчатка, якщо обираєте Aroma Bloom, будьте готові до дійсно насиченого аромату в оселі. Так, звісно, можна поступово додавати палички у флакон, але мої занурились всі одразу, бо я навіть не очікувала такого “натиску” нот)
Рекомендація: почніть з Grape's Sun, нехай в вашому домі запахне літом:) Вам сподобається.
Коментарі (0)