BELENKAYA

Привіт рецидив, давно не бачилися

Привіт рецидив, давно не бачилися

В цьому світі немає такого б’юті-питання, яке б тригерило мене більше, ніж дерматологія. Особливо, коли тобі 26 років, ти вже займаєшся віковими питаннями, але та підліткова прищава хвіртка все ніяк не захлопнеться.

Пройшовши довгий шлях лікування акне у юнацтві, я вийшла у доволі тривалу багаторічну ремісію, яка дала мені фору відновити самооцінку і побудувати здорові відносини зі своєю шкірою на сьогоднішній день.

Але Міша…«давай по новой». Гормональний збій став тригером давнішньої проблеми і зупинятися, схоже, не збирається. Тому ділюся продуктами, які трошки полегшують мені догляд за собою у період лікування.

Існує багато різних думок щодо цього засобу, але скажу, що прозорий некомедогенний гель із комплексом кислот ще нікому не нашкодив. Проблемна шкіра часто стає зневодненою, а гелева текстура дуже рятує у період стягнутості і сухості. Звичайно, цей засіб не може бути основою догляду, але це гарна і ефективна милиця.

• містить 3 кераміди, які відновлюють і без того пошкоджений бар’єр шкіри;
  • тріо з саліцилової, молочної та гліколевої кислоти здійснюють кератолітичний ефект;
  • технологія MVE повільно вивільняє інгредієнти, забезпечуючи тривале зволоження після нанесення.

Засіб, який перейшов мені з легкої руки матері, бо їй не підійшов. І добре, господи прости, бо такі розкоші в наших кулуарах трапляються не часто, ви самі розумієте.

Ключові інгредієнти: глюконолактон (РНА), екстракт квітів опунції, алое вера, екстракт асаї.

Основний плюс — він чудово поєднується з ретиноловмісними продуктами, тобто вам не потрібно жонглювати засобами, коли ви в активній терапії. Дівчата, які теж лікують шкіру чимось накшталт Еффезелу, знають, як іноді складно поєднати з ним звичні засоби та гармонійно інтегрувати вітамін А у свою повсякденну рутину.

А ще цей тонік можна використовувати кожен день, адже він не призводить до сенсибілизації шкіри.

У цей період я уникаю агресивних очищувальних засобів, але мені все ще потрібно якісно та глибоко очищувати шкіру від косметики. Ця очищувальна олійка не є комедогенною, а також поєднує у собі якості гідрофільної олії та пінки (адже вона не просто емульгується, а перетворюється саме на піну).

Вона чудово працює, коли ваш лікувальний догляд і без того занадто агресивний, тому очищення може бути просто нейтральним. У складі міститься гіалуронова кислота, ніацинамід та 3 кераміди. Ці активні інгредієнти чудово справляються з відновленням шкіри під час використання кислот, ретинолу та інших протизапальних засобів.

Наразі цей мінімалістичний догляд трішки рятує мене від погіршення поточної ситуації. Засоби, які я використовую саме для лікування не демонструю, адже їх має назначати ваш дерматолог.