Yuriivna 🌸

Скраб для обличчя з ароматом 🥝

Скраб для обличчя з ароматом 🥝


Вирішила написати огляд на скраб для обличчя з ківі,ним я користувалась перед тим,як робила чистку обличчя в домашніх умовах за допомогою гелю холодного гідрування та за допомогою ультразвукового приладдя.


Почнемо з візуалізації,а саме з пакування.
Сам дизайн дуже яскравий,тропічний та кольоровий,мокрими руками незручно відкривати,тому відкривати потрібно сухими руками,або за допомогою ножиць,бо попередньо перед скрабом я вмиваюсь гелем для обличчя,тому й руки вже мокрі.
А що в середині?
Консистенція скрабу желеобразна з часточками,які відчуваються,коли скрабуєш обличчя,візуально вони також є.
Для моєї шкіри обличчя дещо не делікатне скрабуванння,а більш агресивне.Доречі,якщо є запаленні висипання на шкірі,я в жодному разі не застосовую ні пілінгів,ні скрабів,та й взагалі скрабу у моєму догляді як такого і немає,але перед очищенням обличчя я вирішила його застосувати.


Аромат
З ароматом все майже склалося,це і справді запах кисленького ківі,що правда дещо відчувається не справжнім,ароматизатор працює виражено.


Ціна
Бюджетна,сурова та сердита.Як для такого пробнику,якого вистачає не на один раз,то ціна доволі приємна.


Результат?
Шкіра обличчя червоніє після та відчуває себе не дуже,бо сам процес скрабуванння з абразивними часточками,хоча вони й не великі,але добре відчуваються, часточки агресивно працюють на шкірі,після того як вмиваюсь, присутні неприємні відчуття,в деяких місцях шкіра червона,особливо на підборідді та на носі,в деяких місцях вона роздратована та пече.


Придбаю ще раз?
Ні,краще знайду більш лояльний варіант скрабуванння,цей скраб не для мене,тому це скоріше розчарування,аніж кохання з першого погляду.

Скраб для обличчя з ароматом 🥝