PILIRINA 💛💙

Скандальний тонер із провокуючою назвою 🍒

Існує версія, що у деяких європейських рітейлерах косметичні засоби цього бренду заборонені із-за провокативних сексуальних написів на флаконах, бо косметика ж призначена для тінейджерів віком від 13 років. Факт інтернетом не підтверджений, але має право на існування.

Тонер подарувала подруга. Він достатньо бюджетний, як для італійського виробництва і, чесно кажучи, я від нього нічого особливого не очікувала, але дарма. Виявився дієвим. Така собі робоча конячка за пару євриків.

Зволожуючий тонер для обличчя bio.teen містить у собі:

✓ АНА-кислоти

✓ Ніацинамід

✓ Гіалуронову кислоту

✓ Натрій РСА

✓ Лактат

А ще:

✅ Запобігає появі недосконалостей

✅ Круто зволожує

✅ Вирівнює тон шкіри

На вигляд - нічого особливого. Звичайна речовина з приємним косметичним ароматом.

❗Але склад містить лактат натрію, сечовину та фруктозу, які зберігають шкіру ідеально зволоженою протягом дня.

👉Лактат натрію – це натуральний зволожуючий фактор (NMF), який складається з комплексу природно присутніх у шкірі молекул і відповідає за підтримку водного балансу шкірного покриву. Зниження функціональності цих молекул одразу призводить до лущення, подразнення та свербіжу. Наявність лактату натрію у складі тонера гарантує правильне зволоження шкіри та її гарний зовнішній вигляд.

Тонер, якщо вірити виробнику, містить 98% інгредієнтів натурального походження.

Головне - не містить шкідливих для здоров’я речовин!

І, так, він рекомендований для віку від 13 років. Про це писала вище. Мені і в 38 нічогенько так зайшов.

Хочу спробувати ще щось дієве з цієі лінійки 🍒 Бо у моєму віці мене вже такі написи не провокують🤣