Скандальний тонер із провокуючою назвою 🍒
Make me wet 💦
Існує версія, що у деяких європейських рітейлерах косметичні засоби цього бренду заборонені із-за провокативних сексуальних написів на флаконах, бо косметика ж призначена для тінейджерів віком від 13 років. Факт інтернетом не підтверджений, але має право на існування.
Тонер подарувала подруга. Він достатньо бюджетний, як для італійського виробництва і, чесно кажучи, я від нього нічого особливого не очікувала, але дарма. Виявився дієвим. Така собі робоча конячка за пару євриків.
Зволожуючий тонер для обличчя bio.teen містить у собі:
✓ АНА-кислоти
✓ Ніацинамід
✓ Гіалуронову кислоту
✓ Натрій РСА
✓ Лактат
А ще:
✅ Запобігає появі недосконалостей
✅ Круто зволожує
✅ Вирівнює тон шкіри
На вигляд - нічого особливого. Звичайна речовина з приємним косметичним ароматом.
❗Але склад містить лактат натрію, сечовину та фруктозу, які зберігають шкіру ідеально зволоженою протягом дня.
👉Лактат натрію – це натуральний зволожуючи й фактор (NMF), який складається з комплексу природно присутніх у шкірі молекул і відповідає за підтримку водного балансу шкірного покриву. Зниження функціональності цих молекул одразу призводить до лущення, подразнення та свербіжу. Наявність лактату натрію у складі тонера гарантує правильне зволоження шкіри та її гарний зовнішній вигляд.
Тонер, якщо вірити виробнику, містить 98% інгредієнтів натурального походження.
Головне - не містить шкідливих для здоров’я речовин!
І, так, він рекомендований для віку від 13 років. Про це писала вище. Мені і в 38 нічогенько так зайшов.
Хочу спробувати ще щось дієве з цієі лінійки 🍒 Бо у моєму віці мене вже такі написи не провокують🤣
Коментарі (0)