molena

Історія про те, як в трубу змилося кілька тисяч грн

Історія про те, як в трубу змилося кілька тисяч грн

Після чергового фарбування та розмовою з майстринею, вирішила придбати більш професійні засоби для фарбованого волосся. До цього в мене була серія червоного Elseve, яка, до речі, мене повністю влаштовувала і, яку захейтила майстриня.

Про кондиционер особливо немає чого розповідати. Це просто непоганий засіб, який більш менш справляється з тою бідою, яку робить шампунь. Негустий, тане на волоссі, не обтяжує. Тут все ОК.

І шампунь... Як же він плутає волосся! Якесь непролазне кубло утворюється. Зазвичай після другого намилювання в мене волосся розплутується, хоч з шампунем без силіконів та без сульфатів, хоч з ними. А тут я не розуміла, що відбувається. Але більш за все мене розізлило, що разом з шампунем в трубу змилося кілька тисяч грн. Туди попливли не купюри, а моє свіженьке фарбування+тонування. Це така підстава від профдогляда(. Червоний Elseve такого собі не дозволяв.

А потім я читала блог трихолога, цікавила тема випадіння волосся. І серед іншої інформації прочитала таке: "Якщо шампунь дуже плутає волосся, це ознака, що він вам не підходить, не варто ним користуватися".

Тобто засіб поганий саме для вас, для вашого волосся в тому стані, в якому воно знаходиться в цей момент. Для інших він може бути супер, а от вам ні.

Отака моя історія. А ви самі вирішуйте, варто чи ні