krislemly

Балансувальний тонік-міст для обличчя від Mermade🌿

Балансувальний тонік-міст для обличчя від Mermade🌿

Привіт💕

Нещодавно я отримала рожеву коробочку Mermade в якій були засоби по догляду за обличчям. І сьогодні я хочу поділитися своїми враженнями від використання тонік-міст для обличчя Mermade Hydrovance & Icland Moss Extract.

Дизайн у засобу простий і приємний, він виконаний у вигляді зелених надписів на білому фоні, що асоціює засіб із натуральними компонентами.

У тоніка зручний розпилювач, який справно працює.

Обʼєм: 150ml.

У тоніку міститься дуже багато корисних компонентів: екстракт ромашки, сік листя алое та Д-пантенол, сечовина, екстракт ісландського моху, гліколева кислота.

Аромат: насичений трав'яний. При нанесенні відчувається добре, не викликаючи неприємних відчуттів. Далі аромат уже не відчувається.

Консистенція: рідка, цілком звичайна та звична для більшості тоніків. Зовсім не липка, має властивість швидко вбиратися.

Використання: я використовую тонік вранці та ввечері після вмивання обличчя за допомогою пінки або гель. Тоніком користуватися дуже приємно, жодного натяку на липкість як під час, так і після використання не спостерігається. Вбирається дуже швидко, залишаючи приємне відчуття комфорту.

Враження від використання: після нанесення засобу я відразу відчуваю свіжість, зволоження та комфорт. Тонік заспокоює шкіру та надає їй м'якості. Тонік справді заспокоює почервоніння на шкірі, сприяє нормалізації себорегуляції, підсушує висипи.

Негативних реакцій шкіри не викликав: шкіру тонік не підсушив і не дратував. У мене не виникло лущення у слабких і чутливих місцях (ніс, крила носа, носогубна складка).

.