Ткаченко Дар`я

Найкращий крем для зими!

Найкращий крем для зими!

Одже, одразу скажу, що цей живильний крем-олія для сухої шкіри обличчя - мені дуже сподобався. Він незамінний тепер в моєму зимовому догляді.

  • Про плюси: дуже економічний, мені вистачило на рік і це я не економила:) Гарно зволожує. Перший час може відчуватись на шкірі (для мене це плюс), він наче створює бар'єр між шкірою і навколишнім середовищем. Навіть після вмивання немає відчуття стягнутості. Минулої зими в мене не було ніяких лущень шкіри, це вперше напевно за все життя)) Завдячую цьому крему. Аромат троянди, але не нав'язливий і швидко вивітрюється.
  • Про мінуси: якщо рясно наносити - скочується. І якщо він вже трохи увібрався, а Ви почнете терти обличчя - також скочується. Перший час трохи липне. Але, як на мене, це незначні мінуси, до них можна пристосуватись.

По консистенції густий, трохи нагріваєте пальчиками і він чудово розподіляється. Ставлю 10 з 10 зірочок! Я навіть влітку використовувала його, на ніч. Теж дуже гарно допомагає при пересушеній від сонця шкірі.

Кому мало зволоження, можна додатково ввести в свій догляд сироватку або ароматичну олію, так радить сам виробник Darphin. Але в 30 років з сухою шкірою обличчя - мені вистачає повністю тільки крему.

Дуже рада, якщо комусь допомогла своїм відгуком, будьте гарними - будьте собою:)

Ткаченко Дар`я
2
Підписники
0