ФІНАЛЬНИЙ ВІДГУК. MERMADE
Минуло 2 тижні, а це достатньо для того, щоб зрозуміти чи крутий продукт Спойлер:буде трошки сумного
Я памʼятаю як тішилась боксикам дівчаток і щиро раділа за них. Чи могла я подумати, що Mermade подарують можливість затестити їх продукцію і мені? Ох, звичайно що ні! Але я була щаслива
Коли в житті чорна полоса, лиш такі милі засоби можуть тримати настрій
Але це якщо вони ще і ефективні, а чи ефективні мої засоби?
Про кожного окремо,але коротко і зрозуміло. Я не люблю цих довгих постів від себе🫠👇🏼
Тут можна переглянути як я це все використовувала вперше
Спрей-кондиціонер для легкого розчісування
Він закохав мене одразу,але і засмутив
З ним справді розчісувати волосся одне задоволення, а ще воно стає розсипчастим, гладеньким, мʼяким і блискучим
Воно трохи пушить,стає мені схожим на дитяче)
Але мені подобається ефект, а ще аромат
Тому може пшикати багато-багато раз протягом дня
Але сталась неприємність. Флакон почав плювати і текти,хоча він жодного разу не падав,просто собі стоїть на полиці. Це мене трохи засмутило,але від цього не застрахований жоден, так трапляється
Моя оцінка 9/10
Пінка для душу
У мене з ароматом жуйки Bubble gum (але чомусь мені ще пахне кавуном)
Спочатку я казала у першому використанні,що був різкий солодкий аромат. Але пройшов час і цей аромат перестав бути таким насиченим
Можливо я звикла, але думаю ні)
На тілі аромат також перестав відчуватись,це було лиш перші дні використання
Пінка дуже приємна, я відчуваю обіцяне зволоження після використання
Хотілося б,щоб аромат тримався довше на тілі
Але враження у мене хороші
Оцінка 9/10
Серія для обличчя то щось нереальне
Ой, ну все вам розказала вже(
Справді,особливо круто, що їх можна брати всюди з собою в поїздки.
Я дуже хотіла спробувати серію для обличчя. І вже поклала око на новинку флюїд👀
Балансуючи гель для вмивання обличчя
Я казала, що він не піниться. Збрехала. Ну не зовсім. Він піниться трошки, стає злегка білого кольору і дууже гарно очищує обличчя. Я вам серйозно кажу. Ця малютка варта вашої уваги
У мене нормальний тип шкіри і він не сушить, не стягує,а навпаки зволожує. Справді матує,шкіра стала у мене дуже гарною (якби не висипання від стресу)
Але і висипання майже зникли завдяки комплексному догляду.
Єдине-це аромат. Написано аромат огірка і кокосу. Спочатку я не могла зрозуміти,це мені подобається чи ні. Бо віддавало взагалі травʼяним ароматом,як креми Weleda. Але потім я рознюхалась🤭 Або ще може аромат став трохи слабшим. Але справді я відчуваю кокос,а ще не огірок,а саме шкірку огірка,чомусь. Аромат цікавий, я не скажу,що він приємний чи не приємний. Він для кожного по-своєму,просто затестіть)
Ензимна маска для очищення шкіри
Моя улюблениця але з нею важкувато
Бо вона важко змивається водою, але гарно очищує
Шкіра стає дуже пружною після неї,а ще якоюсь підтягнутою і наповненою. Особливо в зоні носогубних складок
Прям дуже ніжна мʼяка на дотик шкіра
Аромат приємний але взагалі ледь помітний
Ну і мій улюблений рожевий колір, то просто любоу😍
Зволожуючий крем для обличчя
Після першого використання зʼявились два прищики, я злякалась,що це через крем. Бо постійно використовуючи креми висипає
Але ні,це мої прищики,з інших причин
У крема нема аромату,я не відчуваю. За це він мені дуже подобається. Він гарно вбирається в шкіру і не залишає липкості чи жирності
Не викликав висипання за 2 тижні
І дуже приємні відчуття від нього
Моя оцінка всій серії для обличчя 10/10
Я справді дуже задоволена і приємно вражена. Мене дуже тішить,що українські бренди такі круті і якісні
А ще Mermade дуууже доступні за ціною
ДЯКУЮ MERMADE🩷
Коментарі (0)