Hanna Domashenko

Бюджетний аналог хайлайтеру від theBalm

Бюджетний аналог хайлайтеру від theBalm

Звичайно ж, приємно виглядати на мільйон, але витратити на це трошки менше, правда, дівчата? 😊🤩

Сьогодні я порівняю два чудових продукти серед хайлайтерів, а на що витратити кошти - то вже буде справа за вами!😊 Як на мене - я знайщла два продукти, які можна назвати аналогами, а от їз цінова категорія відчутно різна для гаманця.

Бюджетний аналог хайлайтеру від theBalm

theBalm - Mary-Lou Manizer: красивий відтінок шампань, який гарно працює і в якості хайлайтеру, і в якості тіней для повік. Не має крупних блискіток (помол продукту дуууже мілкий), за рахунок чого створюється саме той правильний ефект ніби свічіння шкіри зсередини. Є міні-версія та повний розмір. Пакування виготовлене з якісного пластику та є зручне дзеркальце.

Мінуси: взяти з собою цей хайлайтер - це задачка з зірочкою, бо він дуууже крихкий. Ну і звичайно ж ціна трохи кусається, як для хайлайтеру.

O’BAYS Luminizer Highlighter: той самий відтінок шампань з нереально мілким помолом пудри, але в бюджетному сегменті! Дівчата, об'єм продукту нереально великий! Його вистачить на все життя, а обмазатися можна так, щоб ваше сяяння було видно з космосу!

Мінуси: пакування дуже дешеве. Гришечка може відкриватися і жити своїм життям. Продукт такий крихкий, що розсипається пилком по всій упаковці, що створює неохайний вигляд. Не рятує ситуацію навіть наявне дзеркальце та дуже груба щіточка. Краще б виробник відмовився від щіточки та дзеркальця, а натомість зробив якіснішу упаковку.

Як можна побачити на свотчах - кольори майже ідентичні! В макіяжі мало хто зможе відрізнити дорогий хайлайтер від бюджетного у вас на обличчі! У кожного з них є свої плюси та мінуси, тому обирати вам))))🙌🥰