Olivia

Ви будете полювати на цей відтінок!

Ви будете полювати на цей відтінок!

Кажуть, матові помади вже вийшли з моди, але мені відмовитися від них вкрай важко. Особливо, якщо існує ідеальний рожевий відтінок - 405 tea rose/чайна троянда від Lamel.

Якщо у вас не голівудська білосніжна посмішка, то ви знаєте, як важко обрати відтінок помади, який би не додавав жовтизни зубам. От і я постійно займаюся пошуками того "холодного нюду".

На перший погляд на фото може здатися, що не такий він вже й холодний. Навіть на свотчах видно, що відтінок тепліший за той, яким я користуюся вже давно.

Ви будете полювати на цей відтінок!
Ви будете полювати на цей відтінок!

На другому фото на верхню губу нанесла новий відтінок, а на нижній - мій старий олівець під тим самим номером. Така різниця у відтінках може бути через те, що змінилася, наприклад, формула. Але я гадаю, що з часом він підсихає на губах і стає ближчим до того, який у мене був. Тому, власне, мене все влаштовує. Можу підсумувати свій досвід використання у кількох пунктах:

  • ціна на цей олівець дуже приваблива, зараз можна вхопити його всього за 55 грн - ось це і є доступний сегмент, як я його бачу;
  • дизайн простий і лаконічний, написи з часом не стираються - тільки коли підточуєш того;
  • текстура гелева, дуже мяка, тому я полюбляю заповнювати ним губи повністю, а не використовувати тільки як контур до помади;
  • він швидко стирається, його потрібно часто точити, тому розхід може бути великий;
  • але носиться чудово, гарно всідається і не залишає слідів на чашці.

Підсумовуючи, скажу, що планую придбати й інші відтінки. Можу радити його вам, якщо потрібен відтінок чайної троянди у щоденну рутину. Пишіть, чи користувалися таким, цікаво буде почитати про ваш досвід. Цьом!