Hrystja_

Детальніше знайомство з Rituals…

Недавно на акціях купила набір Hammam travel set. Купувала його за 380 грн😳. Знижка була тільки на цей набір, тому вирішила знайомство почати саме з нього.

Прийшов до мене цей набір, і тут я дочиталась, що це евкаліпт і розмарин. Якраз те, що я найбільше "люблю" після лаванди🤣.

Спочатку відкрила скраб...а там яскраво виражений запах евкаліпту...або зубної пасти😅.

Думала, що мені не дуже зайде. Потім відкрила крем...і 😍.

Серія Hammam мені пахне півонією. Я її якраз дуже люблю. На перших нотах прослуховується евкаліпт, потім стає дуже класний запах півоніЇ. Десь в кінці пробивається легенький запах розмарину, але не завжди.

Спочатку спробувала пінку. Вона дуже класно піниться, я перший раз взяла навіть забагато, бо на перший погляд здавалось, що буде недостатньо одного натискання. Пінка досить економна, має хватити точно не на 5 разів. Гарно очищає шкіру, неймовірний запах.

Тут вже нема запаху півонії. Є тільки евкаліпт... і морська сіль. Скрабуючі частинки досить великі, в принципі, така і має бути морська сіль. Гарно пілінгує, гарно відшліфовує. Але особливої різниці від інших скарбів я не побачила. Такий самий результат мені дає і Joko blend з боксу.

Окремо цей скраб я б точно купувати не стала..не є він для мене вже аж таким унікальним.

Спочатку, зразу як прийшла посилка, я нанесла його на руки... Дійсно, це вражаючий запах... Він ще довго пахне після нанесення. Навіть після миття рук ще залишаються нотки цього запаху.

Тоді я його використала зразу після душу. В мене шкіра на лиці жирна, і жирніє навіть взимку. А на тілі суха...навіть літом. Це, мабуть, для балансу😅.

Крем нанесла після душу...і мені не вистачило зволоження. Він одразу ввібрався в шкіру, в втирався аж до скрипу. Наприклад, від Garnier avokado я відчуваю зволоженння зразу, моментально. Тут такого не відбулося. Нанесла його для перевірки ще на ноги... тут те саме. Але пройшов час, і я все-таки відчула гладкість. Видно він працює не одразу, і йому потрібно більше часу.

Думаю, він буде ідеальний на літо. Бо цей запах тримається ще і на наступний день. В кремі він дуууже класний.

Загалом набором задоволена, буду пробувати ще й інші.