Mila__Mi

Порожні та напівпорожні пляшки за останній час

Порожні та напівпорожні пляшки за останній час

Ох і накопичилося в мене цих баночок (і це ще не всі) 🙆🏻‍♀️ Тож спішу скоріше вам про них розповісти, точніше про деякі з них⬇️

🔸Пінка для вмивання з ягодами годжі та вітаміном А від TINK
Довго не буду зупинятися на цій пінці, бо вже писала на неї відгук, залишаю посилання ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/15456/
Якщо коротко, то вона добре та делікатно очищує шкіру, приємно пахне та не пересушує її. Гарна базова пінка, яку я повторювала двічі.

🔹 Денний зволожуючий крем для обличчя з колагеном та кокосовою олією від TINK 🥥

Баночка 50 мл, але враження ніби засобу тут максимум 30-35 мл 💁🏻‍♀️ Склад тут не натуральний і є комедогенні компоненти, але тут все індивідуально, знаю людей які користуються засобами для обличчя з подібним складом і обличчя при цьому в них без жодних висипань 👀 Моя шкіра примхлива, схильна до комедонів, тому це не мій варіант.


Аромат в нього точно такий як в їхнього кокосового шампуню (пахне не кокосом, але свіжий парфумований), мені він дуже подобається, але як для крему, можна було обрати полегшу віддушку. Спробувала я його АЖ 2 рази 😅 Зволожує добре, швидко поглинається, липкої плівки не залишає. АЛЕ, після нього було відчуття пощіпування та на ранок з'явилися дрібні білі прищіки, тому я його відклала подалі 👋🏻 Моя мама захотіла його спробувати і їй він дуже подобається в якості зволоження, я прям бачу якою зволоженню стала її шкіра, щодо запалень якихось явних в неї поки не було (вона ним користується більше тижня). Тому, якщо у вас не примхлива і не проблемна шкіра обличчя він дуже навіть хороший, враховуючи його вартість.

🔹Корейський омолоджуючий крем для обличчя з колагеном Fascy Lab
Виробник зазначає, що склад засобу натуральний, але ні, гарних складових тут десь ~50% з них можу виділити: колаген, алантоїн, ніацинамід, спіруліну, аденозин, екстракт горцю, бетаїн, макадамію та гліцерин. Все було б гарно, якби не інші алергени та синтетичні компоненти.

Аромату в нього немає, це +. Текстура с першого погляду така густа, насичена, але ні, він дуже легенький і при контакті з теплом тане як лід 🧊. Він легко розподіляється, але йому потрібен довгий час, аби він повністю поглинувся шкірою. Тому так, після нього залишається відчуття липкої плівки, яка практично не зникає, аж до наступного вмивання.

Але великий плюс, окрім відсутності аромату, це його зволоження, він так гарно зволожує, живить та відновлює суху шкіру, що ефект зволоження зберігається і на наступний день. Але ще один головний мінус окрім складу, цей те, що через деякий час (якщо користуватися ним на постійній основі) він забиває пори та утворює комедони.

І на мій погляд, через свої вагомі мінуси він взагалі не коштує своєї вартості 💸 бо можна знайти аналоги і подешевше.

🔸Шампунь для волосся Garnier Fructis Superfood з ананасом 🍍
Писала детальний відгук на цю шампунь, тому просто залишаю на нього посилання ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/19227/
Єдине, що можу сказати у висновку, мені він сподобався я би повторила 👌🏻

🔸Розгладжуюча маска для волосся з манго та рідким шовком від TINK
Прикольна маска, сподобалася, також писала про неї, якщо цікаво залишаю посилання на свій відгук ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/19513/

🔸Гель для душу з олією мигдаля та масла ши від Johnson's
Про цей гель також писала детальний відгук, залишаю посилання ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/19155/
За ароматом теплий, горіховий - просто ідеальний на холодну пору року 🌰

🔸 Крем-суфле для тіла з ароматом Tropical від SHAKYLAB
також писала про нього відгук⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/19579/

Але тоді я використала майже пів баночки, зараз він в мене закінчився і я ще більше хочу спробувати інші крема від цього бренду, бо цим залишилася дуже задоволена (враховуючи ціна-якість). І до речі, його вистачає на 1,5-2 місяці (якщо використовувати 2-3 рази на тиждень).

🔸Гідрогель з кавуном 🍉 для обличчя та тіла від Eveline
Це як аналог гелю алое, тільки цей пахне як свіжа кавунова водичка. Об'єм великий, аж 400 мл, бюджетний та економічний, вистачає надовго. Він добре зволожує та заспокоює шкіру після гоління, освіжає шкіру в спекотну погоду (підходить як для тіла, так і для обличчя, для обличчя в якості зволожуючої гелевої маски в спеку 👍🏻). Засіб прикольний, мені сподобався.

🔸 Ніжне мило для інтимної гігієни з ромашкою від Зелена аптека:
Я би назвала цей засіб не милом, а гелем, бо він має гелеву, доволі густу консистенцію. Пахне приємно, нагадує солодкий трав'яний чай. Зручний дозатор, кількість дозуючого засобу регулюється силою натискання. Добре піниться, гарно очищує, не сушить, а навпаки зволожує та пом'якшуює шкіру, створює захисний бар'єр.

Бюджетний та добрий засіб, це в мене закінчилася вже друга пляшка. Якщо ви в пошуках бюджетного засобу для інтимної гігієни, то це мило точно можу рекомендувати.

🌿Поки це все, АЛЕ, є ще інші баночки, які ось-ось закінчаться, тому чекайте на допис другої частини порожніх пляшок 🙌🏻


❔Пробували щось з цих засобів? Можливо щось зацікавило?