Оліч

Panettone Milano Fragranze

Panettone Milano Fragranze

Сьогодні перший день мого знайомства з цим ароматом, але я вже не втрималась не розказати про нього).

Почну з того, що це гурманіка, і часто мене не тягне до таких композицій, хоча в цілому я до них нормально ставлюся. Тут мене зацікавив в першу чергу флакон, та і назва привернула увагу (я люблю поїсти солоденьке (по мені видно 🥲🥲🤣)). Взяла на затест 2 мл і цей парфум мене особисто дуже порадував! Так, що я за день вже половину на себе вилила)

Почнемо з того, що аромат дійсно реалістичний, на старті це неймовірно смачний, вологий кекс з вимоченими в ромі цукатами та родзинками, а ще дрібкою прянощів 🤤🤤🤤 Пахне святом, затишком і материнською любовʼю, чесне слово 😅 Далі аромат тіста трошки стихає і на перед виходять більше ті самі алкогольні та пряні цукати.

Щодо стійкості та шлейфу - мені ні того, ні іншого тут не вистачає якось. Аромат не гучний, стихає за пару годин і потім його чути близько до шкіри чи одягу. І ще, мені здалося що на одязі він тримається трохи краще. Хоча це і робить парфум більш універсальним.

Тим не менш, мені захотілося мати такий аромат в колекції, тож думаю я візьму ще відливант в трошки більшому обʼємі, бо він цікавий, гарний і дуже піднімає настрій. Думаю перед Новим роком може допомогти створити приємну атмосферу 🥰

Мені приємно слухати цей парфум, а ще я тепер мрію знайти десь таку смачнючу булку))

Panettone Milano Fragranze
Panettone Milano Fragranze