Анастасія

Фантастична маска від Hollyskin

Фантастична маска від Hollyskin

Обожнюєте вечірній догляд доповнювати доглядовими масочками, проте хвилюєтесь щодо ефективності та результатів? Ця масочка впевнено захопила моє серденько і стала фаворитом серед усіх масок, які загалом використовувала.

Кремова однорідна текстура чудово і легко розподіляється на шкірі обличчя, не скочується, не засихає моментально, тож є час на рівномірне розподілення. За консистенцією маска схожа на глиняну маску, проте на відміну від глиняних, консистенція однорідна, без вкраплень "піску", не царапає шкіру і не пересушує її. Саме ця маска з ікрою неймовірно зволожує шкіру під час нанесення, залишаючи ефект після змивання.

Оскільки масочка створена для боротьби з віком, раджу її робити не частіше ніж 3-4 дні, а також обережно використовувати для молодих дівчат (анти-ейдж буде більш ефективним на шкірі з досвідом, а молоді дівчатка можуть просто достатньо зволожувати шкіру, тим самим коригуючи емоції дня на обличчі).

Варто зазначити, що масочка має неймовірний привабливий аромат, від якого задоволення використання масочки тільки збільшується. Уявіть легкий аромат, не солодкий, не цитрусовий, проте доволі освіжаючий, більш схожий на легкий прохолодний і трооошки солодкий аромат. Любителям ароматів без аромату (якщо вам не подобається солодощі в ароматі, надмірна цитрусовість чи м'ята) ця масочка допоможее не тільки в боротьбі з віковими змінами, а й проведе невелику арома-терапію, знімаючи втому та додаючи надію на прекрасний наступний день. Аромат на обличчі тримається ще декілька хвилин, а то й годин (якщо не перекривати надто пахучими сироватками/кремами).

Якщо не боїтесь отримати новенького фаворита серед масочок, рекомендую для використання, оскільки в неї набагато більше переваг, аніж недоліків.

Пишіть в коментарях ваш досвід використання масочки та рекомендації. З радістю відповім вам!

Фантастична маска від Hollyskin