YuliHrytskoff

🍂Листопадова розпаковочка🍂

🍂Листопадова розпаковочка🍂

Після невеличкої перерви повертаюсь до написання відгуків і, вже майже традиційно, новий місяць розпочинаю із розпаковки замовлень із Makeup.

На цей раз одночасна розпаковка відразу трьох замовлень, які мені сьогодні доставив кур’єр: зі складу України, зі складу ЄС та ще одного відомого інтернет-магазину косметики, парфумерії та побутової хімії (який, я так розумію, тепер належить Мейкапу, принаймні посилочки звідти приходять у його картонних коробках, – в ньому я час від часу замовляю побутову хімію). Однак, окрім радості від нової продукції, отримала й деяке розчарування, через що – розповім трішки далі по тексту.

Отже, розказую і показую, що на цей раз цікавенького до мене приїхало)

До нього входило:

1. Тонувальна маска "Горобина"Acme Color Ton Oil Mask у відтінку 040 «Чорна кава», 2 шт.

Мені раптом чомусь страшенно захотілось якихось змін у зовнішності! Звичайно, найкращий і найшвидший варіант – пофарбувати волосся!))) Але стійкою краскою фарбувати волосся я поки-що не наважуюся, тому вирішила спробувати тонувальну маску, про яку в нашому клубі тільки позитивні відгуки. Радує, що вона швидко змивається (надіюсь😅) – якраз оціню, чи підійде мені такий темний колір)

2. Пробник парфумованої води Lolita Lempicka Mon Premier.

От просто забажала познайомитись із якимось незнайомим ароматом!) Скажу так – аромат специфічний, але цікавий. Буду «розношувати» і пізніше розповім про нього в окремому відгуку.

3. Гель-мило для тіла Fresh Juice Green Tangerine& Palmarosa (дой-пак).

Люблю рідкі мила від Fresh Juice та часто їх купую – хороша якість за доступною ціною!

4. Крем-мило "Банан" La Future (дой-пак).

З цим виробником не знайома, але вирішила взяти це рідке мило на пробу – подивимся, яка там якість)

Цим замовленням задоволена повністю – пакування, терміни, доставка – все добре, ніяких претензій!

В цій посилочці такі засоби:

1. Крем для шкіри навколо очей Biolaven.

В нього чудовий, абсолютно натуральний, а, отже, й безпечний, склад – якраз те, що треба для такої делікатної зони. Вважаю, що все, що стосується очей – має бути максимально безпечним!

2. Гель для душу заспокійливий "Мигдалевий макарун" Dermacol Aroma Ritual.

Гелі для душу від Dermacol – то моя давня любов! В них прекрасна якість і дуже приємні аромати! Нещодавно вийшла новинка - "Мигдалевий макарун", звичайно, як тільки я побачила цей гельчик – відразу замовила. Скажу про нього так – запах приємний, але я очікувала дещо більшого… Але це тільки враження «на перший нюх», ще тестуватиму і потім розповім про нього більш детально.

3. Гель для інтимної гігієни, з корою дуба і ромашкою Vis Plantis Herbal Vital Care.

Засоби для інтимної гігієни від Vis Plantis купувала вже двічі і вони по якості мені дуже подобались, тому вирішила взяти й втретє) Мабуть, скоро перепробую весь асортимент)

4. Піна для гоління Gillette Foam Sensitive Skin.

Ну це для чоловіка) На пінку була гарна ціна, тому замовила й її.

А тепер про те, що розчарувало. Посилка прийшла в повністю пом’ятій, з одного боку – роздертій, коробці (фото в каруселі)… Це в мене вже майже традиційно для замовлень зі складу ЄС! Довелося відразу при кур’єрові все переглядати, перевіряти на цілісність та чи щось не пропало. На щастя, всі засоби були не пошкодженими та на місці. Погодьтеся, неприємно отримувати свої замовлення в такому пакуванні…

А в ній деякі із моїх улюблених засобів для прання:

1. Плямовивідник зі щіткою Dr. Beckmann PreWash.

Який же цей плямовивідник крутий! Він розчиняє будь-які плями (і навіть застарілі) – кров, фломастери, косметику, жир, траву… Та будь-що! І, при цьому, абсолютно не пошкоджує тканини та кольори. Зручно використовувати – щіточкою, якою оснащений флакон, обробити плями перед пранням. З початком війни цей плямовивідник пропав з продажу і його ніде не можна було купити – які я плямовивідники тільки не пробувала, але все не те! Як тільки побачила цей засіб знову в продажі, та ще й по такій хорошій ціні – відразу замовила. Від щирого серця рекомендую!

2. Гель для прання DeLaMark Royal Powder Colour.

Це мій улюблений гель для прання від улюбленого бренду еко засобів для дому та тіла DeLaMark!

Але тут на мене теж чекала невелика підстава… У флаконі недолита приблизно ТРЕТИНА гелю! Я раніше постійно купувала ці гелі на офіційному сайті виробника, тому знаю, яке має бути наповнення… Хоча флакон сухий, ніде нічого не пролито… Підозрюю, що працівники складу собі по-трошки відливають… От невже це ніхто не контролює??? Неприємно…

Ось такі от у мене покупочки) Є те, чому радію, але є й те, що, на жаль, розчарувало.

Тестуватиму і згодом напишу окремі відгуки на більшість засобів.

Всім гарного дня!😘😘😘