Олена Романюк

🌿Сomex🌿натуральний шампунь та бальзам для укріплення волосся

🌿Сomex🌿натуральний шампунь та бальзам для укріплення волосся
🌿Сomex🌿натуральний шампунь та бальзам для укріплення волосся

Засоби по догляду за волоссям Comex мають надзвичайно багато відгуків, я теж з цікавості, завдяки дописам у MakeUp Club, влітку придбала спочатку шампунь.

Тепер у мене вже третій флакончик шампуню, бальзам та олійка для волосся Comex ❤. Скажу одразу, беру в мініатюрі, мені так зручніше, менше місця на поличці + travel-варіант для валізи.

Склад 🍀🍀🍀

Бальзам та шампунь Comex мають схожий, багатий аюрведичними травами склад: вода з екстрактами амли, хни, брінґараджу, артіхи, шикакай, екстракт кокосу, ефірні олії лимону та жасміну, вітамін Е, Д-пантенол.

Але шампунь має содіум кокосульфат (ПАР з кокосової олії), бо мити шкіру голову він все ж повинен, ПАР сіль бурштинової кислоти, ПАР з крохмалю, молочну кислоту з кукурудзи.

Бальзам у свою чергу, окрім спільних трав, має коко глікозид, гліцерил олеат (рослинні зволожувачі), коко каприлат (рослинний силікон). Склад і пояснення до компонентів процитовано з пляшечок засобів🙂.

Виробник наголошує на органічному сертифікаті та природному походженні складників.

Консистенція та аромат ☘️☘️☘️

Аромат, напевно, одна з головних претензій до шампуню та бальзаму, він абсолютно ідентичний в обох. Аромат насичений, густий, схожий на крем Боро-Плюс. Але на волоссі він не залишається після миття та використання бальзаму 🙂. Для мене аромат не є неприємним, я користувалася раніше олією з амли та брінґараджу від Chandi, і була готова до такого.

Шампунь на 3-му флаконі мав густішу консистенцію, ніж раніше, такий собі густенький мед з різнотрав'я. Милиться непогано, як недостатньо на якусь ділянку, то завжди додаю. Змивається легко, не пересушує, лупу не викликав.

Бальзам білого кольору, густий, маслянистий, легко наноситься на волосся, воно одразу приємно ковзає між пальцями.

Мої враження ☘️☘️☘️

Моє волосся - натуральне, світло-русий колір, влітку вигорає, трохи хвилясте, зараз відрощую ненависний чубчик 😁🙈, довжину та невдале філірування передніх пасм (отакий от набір 😅), при стабільному та гарному догляді я задоволена його станом.

Шампунь одразу став моїм улюбленцем, я відклала Davines, і раз на 3 дні користуюся лише Comex. Волосся легке, об'ємне, не пересушене. З приводу укріплення, 100% суттєво стала більш помітною та міцнішою прикоренева зона, за період використання з'явилася купа нових волосків.

Бальзам Comex теж порадував, волосся після змивання суттєво насичене, зволожене, легко розчісується. Після миття з нанесенням бальзаму волосся дуже м'яке та розсипчате.

На фото нижче, моє волосся після шампуню та бальзаму, без доодаткових засобів, типу олій чи спреїв.

Щільності чи волосинка до волосинки, як після силіконів, не варто очікувати, склад у засобів трохи не той.

Шампунь та бальзам Comex, я рекомендую 100%, тим паче є міні-версія, акції та постійні знижки на ці засоби у MakeUp ❤

🌿Сomex🌿натуральний шампунь та бальзам для укріплення волосся
🌿Сomex🌿натуральний шампунь та бальзам для укріплення волосся