Олена ✨

«Порожні викидушки» листопада

«Порожні викидушки» листопада

Що з того вийшло? Які порожні пляшечки вдалось зібрати за місяць?

Насправді нічого цікавого, але не дарма ж я кожну мила і просушувала. Тож розповім, що повторю, а що буду уникати. P.S. Враховуючи, що голову мию щодня – саме засобів для волосся найбільше.

Batiste Dry Shampoo Natural& Light Bare. Цей сухий шампунь на запах мені подобається трохи більше, ніж Original (але і ним не гребую, якщо ціна краща): https://club.makeup.com.ua/post/17001/. Обов’язково придбаю ще.

➕ Твердий шампунь для волосся "Чайне дерево і лимон" Sue. Шампуньчик мені сподобався: https://club.makeup.com.ua/post/20816/. Шкіру голови не пересушує, по довжині волосся теж. Тестую зараз інші варіанти твердих шампунів, бо формат мені підійшов, але з великою ймовірністю придбаю цей ще раз.

➖ Серія Sebum Controlвід SHAKYLAB: шампунь і кондиціонер. Одна баночка йде в контейнер для пластику, а в іншу перелитий плин. Шалені витрати цих засобів для мого волосся не компенсують їх хороший склад: https://club.makeup.com.ua/post/22338/. Повторювати не буду, але можливо комусь підійдуть (це індивідуально).

➕ Натуральний бальзам для зміцнення волосся з індійських цілющих трав Comex. У мене була величезна банка. Використовую його курсами (під час сезонного волосопаду). Для постійного використання мені не вистачає зволоження. Повторювати бальзам буду (колись напишу розгорнутий допис), але меншими баночками, щоб не пилився на полиці.

➕ Пінка для обличчя очищувальна з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської Relance. Окрім зауважень до пакування мені ця ніжна пінка дуже подобається: https://club.makeup.com.ua/post/22128/. Планую повторити покупку.

➕ Derma E Glycolic Acid & Rooibos Radiance Toner. З цим засобом познайомилась завдяки тестуванню MUC: https://club.makeup.com.ua/post/21427/. Вперше користувалась засобом з гліколевою кислотою і її дія у вечірньому догляді сподобалась. З задоволенням спробую ще якісь засоби з цією кислотою.

Le Petit Marseillais "Мандарин і лайм". Ці бюджетні гелі для душу мені подобаються. Наступного разу оберу інший аромат – у цього бренду є з чого обирати: https://club.makeup.com.ua/post/21243/

Сподіваюсь зимою назбираю цікавіші баночки 🙃

«Порожні викидушки» листопада