Maybelline Sky High: вії до небес чи марні обіцянки?
Миші плакали, кололись, та врешті решт розкусили той кактус))
Коли ця туш з’явилась в продажу, то одразу захопила ТікТок, Ютуб та серця мільйонів прихильниць по всьому світу. Я ж була віддана своїй улюбленій Lash Sensational та навіть не дивилась в її бік). І ось нарешті прийшов час і мені протестувати цей замінник нарощених вій).
Ще до покупки я знала, що туш має силіконову щіточку (я саме такі й люблю), також була готова до того, що щіточка доволі гнучка і до неї треба звикнути.
Але до чого я не була готова, так це до того, що після першого ж застосування замість довгих та об’ємних вій отримаю товстезні павучі лапки 🤣 🤣 🤣.
Ні-ні, я не перебільшую, я була справді шокована, бо на щіточці ніби не було надлишків туші, фарбуюсь я в один шар, але тут за кілька рухів щіточкою мої вії ставали обтяженими, жахливо склеювались і все це виглядало так, ніби я в збираюсь на дискотеку в ранніх 2000х)). Після такого сюрпризу мені довелося прочісувати вії чистою щіточкою, а потім, коли вона не впоралась, довго розділяти їх зубочисткою, щоб не виглядати, як гранжева королева)).
Та я наполеглива і просто так не здаюся, тому вирішила сумлінно тестувати кожного дня протягом тижня, якраз текстура мала б трохи підсохнути і видати потрібний результат.
Але цього не сталося)). Ні через тиждень, ні через два. Я вже спитала в подруг, які користувались цією тушшю про їхні враження, і думки розділилися: хтось казав, що це чудовий безпроблемний продукт, інші ж мали ті самі претензії, що і я.
І от, через 3 тижні моїх наполегливих спроб приручити Sky High я нарешті побачила омріяні вії – підкреслені, подовжені та без зайвого «павутиння». Насправді, в описі виробник зазначає, що туш містить мікроволокна бамбука – тож, можливо саме вони і відповідають за ці нюанси)). Але тепер нарешті я можу спокійно нафарбувати вії і не витрачати по 10 хвилин на те, щоб вичісати зайвий продукт та розділити склеєні волоски (хоч все одно досі трохи склеює)).
Не можу не відмітити також надзвичайну стійкість (звісно, коли схопиться, це десь секунд 5-10 після нанесення).
Хоч в мене не водостійка версія, вона пройшла випробування зволожуючими краплями, сльозами та навіть тертям: туш не обсипається, не відбивається та витримує весь день в ідеальному стані. Щоправда, змити її доволі непросто – доведеться подовше потримати диск з міцелярним засобом або ж скористатися якісною гідрофільною олією.
Тож, мій вердикт🤗🤗🤗 Переваги:
- туш дійсно гарно подовжує та підкреслює вії
- залізобетонно тримається протягом тривалого часу, не обсипається та не залишає відбитків
- силіконова щіточка доволі цікава за формою (хоч я все ж більше звикла до вигнутої форми)
Недоліки:
- перші кілька тижнів може добряче склеювати вії та робити ефект «павучих лапок».
- Може викликати дискомфорт, якщо у вас чутливі очі (в мене цей ефект буває періодично, тож справа не стільки в продукті, скільки в мені 🙃).
Залишилось подивитись на те, наскільки вистачить моєї Sky High за умови регулярного використання😜. Щодо того, кому підійде ця туш, можу порадити її, якщо ви в пошуку подовження, любите силіконові щіточки та, звісно, туші Мейбелін як найкращі у своєму сегменті)).
Коментарі (0)