Anna_feerie

Maybelline Sky High: вії до небес чи марні обіцянки?

Maybelline Sky High: вії до небес чи марні обіцянки?
Maybelline Sky High: вії до небес чи марні обіцянки?
Maybelline Sky High: вії до небес чи марні обіцянки?

Коли ця туш з’явилась в продажу, то одразу захопила ТікТок, Ютуб та серця мільйонів прихильниць по всьому світу. Я ж була віддана своїй улюбленій Lash Sensational та навіть не дивилась в її бік). І ось нарешті прийшов час і мені протестувати цей замінник нарощених вій).

Maybelline Sky High: вії до небес чи марні обіцянки?

Але до чого я не була готова, так це до того, що після першого ж застосування замість довгих та об’ємних вій отримаю товстезні павучі лапки 🤣 🤣 🤣.

Ні-ні, я не перебільшую, я була справді шокована, бо на щіточці ніби не було надлишків туші, фарбуюсь я в один шар, але тут за кілька рухів щіточкою мої вії ставали обтяженими, жахливо склеювались і все це виглядало так, ніби я в збираюсь на дискотеку в ранніх 2000х)). Після такого сюрпризу мені довелося прочісувати вії чистою щіточкою, а потім, коли вона не впоралась, довго розділяти їх зубочисткою, щоб не виглядати, як гранжева королева)).

Але цього не сталося)). Ні через тиждень, ні через два. Я вже спитала в подруг, які користувались цією тушшю про їхні враження, і думки розділилися: хтось казав, що це чудовий безпроблемний продукт, інші ж мали ті самі претензії, що і я.

І от, через 3 тижні моїх наполегливих спроб приручити Sky High я нарешті побачила омріяні вії – підкреслені, подовжені та без зайвого «павутиння». Насправді, в описі виробник зазначає, що туш містить мікроволокна бамбука – тож, можливо саме вони і відповідають за ці нюанси)). Але тепер нарешті я можу спокійно нафарбувати вії і не витрачати по 10 хвилин на те, щоб вичісати зайвий продукт та розділити склеєні волоски (хоч все одно досі трохи склеює)).

Хоч в мене не водостійка версія, вона пройшла випробування зволожуючими краплями, сльозами та навіть тертям: туш не обсипається, не відбивається та витримує весь день в ідеальному стані. Щоправда, змити її доволі непросто – доведеться подовше потримати диск з міцелярним засобом або ж скористатися якісною гідрофільною олією.

Тож, мій вердикт🤗🤗🤗 Переваги:

- туш дійсно гарно подовжує та підкреслює вії

- залізобетонно тримається протягом тривалого часу, не обсипається та не залишає відбитків

- силіконова щіточка доволі цікава за формою (хоч я все ж більше звикла до вигнутої форми)

Недоліки:

- перші кілька тижнів може добряче склеювати вії та робити ефект «павучих лапок».

- Може викликати дискомфорт, якщо у вас чутливі очі (в мене цей ефект буває періодично, тож справа не стільки в продукті, скільки в мені 🙃).

Залишилось подивитись на те, наскільки вистачить моєї Sky High за умови регулярного використання😜. Щодо того, кому підійде ця туш, можу порадити її, якщо ви в пошуку подовження, любите силіконові щіточки та, звісно, туші Мейбелін як найкращі у своєму сегменті)).